TIP: NISSEVÆRKSTEDETS JULEKALENDER – Julehygge
BRUNKAGEHUS: NEM OPSKRIFT

TIP: NISSEVÆRKSTEDETS JULEKALENDER

Vores juleblog er først og fremmest drevet af en utrolig stor passion for julen og glæden ved den fantastiske højtid. Og derfor er noget af det, som vi elsker aller mest, netop at møde ligesindede juleentusiaster, der elsker julen i ligeså høj grad, som vi selv gør. Og tilmed er drevet af at dele ud af sin juleglæde.

I den forbindelse er dette indlæg dedikeret til Nisseværkstedets Julekalender – et kreativt og hyggeligt koncept – skabt af Kathe bag KreaK. Indlægget er altså et vaskeægte skud ud til Kathe og andre, der går all-in på deres passion og gør den til deres levevej. Kathes virksomhed, KreaK, er skabt med udgangspunkt i og kærlighed for kreativitet, samvær og nærvær.  Værdier, som vi i den grad kan forstå og forene os med – og som langt hen af vejen lægger sig meget op ad de værdier, vi kobler på julen.

Nisseværkstedets Julekalender

Nisseværkstedets Julekalender er simpelt forklaret et færdigpakket, kreativt forløb (over 24 dage) til børn og deres forældre, hvortil der følger vejledning og materialer til at komme i mål. Man åbner hver dag i december et brev fra værkstedsnisserne, hvori dagens opgave står beskrevet. Nogle opgaver går ud på, at man eksempelvis skal findes på nissens navn, mens andre opgaver konkret går ud på at skabe nissen ved brug af kreative materialer.

Nu skriver vi godt nok nisse – det kan også være et rensdyr – da det netop er de to kalender-muligheder, som man kan vælge mellem. Du kan se de forskellige julekalendere lige her.

En hygge-anbefaling

Nisseværkstedets Julekalender er ikke blot en hyggelig aktivitet for børn, men i ligeså høj grad også deres forældre, som ønsker nogle flere kreative stunder med deres børn. Nok har vi ikke børn selv, men når vi tænker tilbage til de hyggelige morgener i december, da vi selv var børn, så forestiller vi os, at det kun ville have været endnu hyggeligere at forlænge den daglige glæde ved at “åbne en låge” i selskab med sine forældre omkring et kreativt projekt.

Generelt synes vi, at det er fedt med alternative ideer til pakkekalendere. Det er fedt at fastholde traditioner, alt i mens, man prøver nogle nye ting. Særligt ting, der samler venner og familie.

Kalenderen koster 650 kr,- og kan bestilles på www.kreak.dk.

Knus og klejner,

Cathrine & Marie-Louise 

www.jule-hygge.dk

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUNKAGEHUS: NEM OPSKRIFT