HAR DU STYR PÅ ÅRETS JULEPYJAMAS? – Julehygge
INSPIRATION TIL ÅRETS JULEKALENDERE 2021

HAR DU STYR PÅ ÅRETS JULEPYJAMAS?

Reklame

Noget, som vi før har skrevet om her på bloggen og snakket om i vores podcast, er henholdsvis juledag og 1. juledag, og deres betydning for os.

Selve juledag er fyldt med spænding, glæde og opbygning, som man venter på bliver forløst, mens aftenen skrider frem. Juleaften byder på strømpebukser og fint tøj – aller helst kjole, som har været en tradition, siden vi var små. I løbet af juledag og aften er der nogle uskrevne og højtelskede traditioner, som man helst skal igennem, hvilket vi gør os meget umage for bliver håndhævet. Det er med andre ord en aften, som man har høje forventninger til.

1. juledag, derimod, er stik det modsatte; det handler om afslapning, afslapning og afslapning. Her gør man sig ikke umage. Man er doven, spiser rester og ligger på sofaen. Helt uden skam. For det er dét, man skal lave 1. juledag. Det stive puds fra aftenen forinden er smidt langt væk, håret er oppe i en knold, hygge-sokkerne er på og vigtigst af alt; juleuniformen er på. En julepyjamas, nærmere betegnet.

Én af julens absolut must haves

Som en hvid kjole til bryllup, hvid hue, når man bliver student, så er en julepyjamas et absolut must have til julemorgenen foran fjernsynet. I den perfekte verden, så ville alle i vores familie slænge i sofaen i den samme pyjamas. Helst en med julemotiv! Men den tror jeg nu desværre ikke, at vi får vores far med på… desværre. Måske det skulle være årets værtindegave, nu hvor vi skal holde jul ved ham? Vi får se.

Den julepyjamas, som vi i hvert fald regner med at vågne op i på 1. juledag i år, er denne lækre sag fra Julesweaters. Efter grundig overvejelse valgte jeg, Marie-Louise, deres navy julepyjamas, da jeg gik efter et lidt mere nordisk vibe, modsat til min ret vilde og farverige garderobe af julesweaters. Jeg faldt pladask for de smukke rækker med genkendelige motiver som julehjerter, grantræer, rensdyr og snefnug. Går du og drømmer om at få en magen til, så vi fortælle, at der i øjeblikket er 25% på deres udvalg af julepyjamas! De har 5 forskellige designs, i både grøn, hvid og rød, som passer både til herrer, dame og børn, da det er unisex.

Råd til størrelser

Jeg, Marie-Louise, bruger normalt en S / 36 i alt slags tøj og denne pyjamas er ingen undtagelse. Dog vil jeg anbefale, de af jer mænd derude, der overvejer at investere i sådan en sag at gå 1 størrelse op i forhold til, hvad I plejer. Jeg, Cathrine, har dog min julepyjamas i M – til trods for, at jeg i princippet også bruger str S / 36 – da jeg gerne vil have, at trøjen især er en smule oversize. Så er bukserne naturligvis lidt løsere, men der er heldigvis snore i – så dem spænder jeg bare ind, så er alt som det skal være! Materialet er derudover ikke alt tykt og er lavet af 100% økologisk bomuld, hvilket gør sættet dejligt let og helt perfekt at sove i!

Adventsgave eller hadegave?

Med en pris på 399 (nu 299 med 25%) så anbefaler vi på det groveste at købe en julepyjamas til én, som du holder af. Enten en, som du evt. er på adventsgaver med; en kæreste, en god veninde eller en søster. Og slow down – det ville være en dyr adventsgave at give. Så vi anbefaler, at du giver trøjen og bukserne seperat. Så er der endnu større glæde, når vedkommende indser, at det er et matchende sæt!

Det kunne også være den ultimative hadegave, hvilket vi kraftigt overvejer at give til vores far i år, som værtindegave. Og hvordan er det nu den går? Den, man tugter, elsker man? Vi vil nærmest give alt for at få en 80’er inspireret julebillede – sammen hele familien – i matchende julepyjamas. Der ville ikke være et øje tørt.

Hop endelig ind og se, hvad Julesweaters ellers gemmer på af dejlige juleprodukter; alt fra julesweater og julekjoler til julepyjamas.

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

www.jule-hygge.dk

www.jule-hygge.dk

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL ÅRETS JULEKALENDERE 2021