INSPIRATION TIL ÅRETS JULEKALENDERE 2021 – Julehygge
ÅRETS TV-JULEKALENDRE 2021

INSPIRATION TIL ÅRETS JULEKALENDERE 2021

Inspiration til årets julekalendre 2021

Vi er fra barns ben vokset op den klassiske chokoladejulekalender og den er stadig den dag i dag, en vigtig del af vores december måned. Tv-lågekalenderne fra DR1 og TV2 har også altid været fast inventar hjemme hos os begge. Skrabekalenderen fra Quick er heller ikke til at komme udenom og er virkelig en tradition, som vi har taget til os efter vi flyttede hjemmefra. Så udover disse selvudnævnte ‘klassikere’ findes der stadig et væld af forskellige kalenderformater og alternativer; der er stort set noget derude til enhver smag. Så.. læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores bud på nogle af årets mange julekalendermuligheder for julen 2021!

Dette indlæg er ikke reklame, men blot idéer til inspiration


Inspiration til typer af julekalendre:

Chokoladejulekalender
Te-julekalender
Kaffejulekalender
Lakridsjulekalender
Spiritusjulekalender
Bykalender
Skønhed- og beauty kalender
Bolcherjulekalender
Øl-julekalender
Gin & tonic julekalender 


Inspirationsliste – f
ind dit match!

– Menneske kend din kalender!

Find din julekalender 2021Find din julekalender 2021Find din julekalender 2021

1. After eight chokolade julekalender // 2. Humdakin adventkalender med lys // 3. Bykalenderen // 4. Harry Potter Eventyrlig jul // 5. Portvinsjulekalender // 6. Rito julekalender Strik/hækling // 7. Natholdets julekalender // 8. A. H Riise julekalender // 9. Sighs julekalender glasornamenter // 10. Carstensens te julekalender // 11. Bülow Lakridsjulekalender // 12. Matas julekalender // 13. Rituals julekalender // 14. Chili Claus julekalender // 15. The Body Shop julekalender // 16. Pukka tejulekalender // 17. Great Dane rom julekalender // 18. Fever Tree Gin & Tonic julekalender // 19. Nespresso kapselkaffe julekalender // 20. Sephora julekalender

 

Julehygges favoritter:

 

Cathrine: Jeg er kæmpe fan af te-julekalender konceptet! Jeg har været den heldige ejer af en te-julekalender de sidste 3 år og i år er ikke en undtagelse! Indtil videre har jeg forsøgt mig med en te-julekalender fra både Pukka, Fredsted og Søstrene Grene og har endnu ikke fundet ud af, hvilken te-julekalender, som jeg skal have i år. Men jeg tror, at det bliver den nye fra Søstrene Grene!

Marie-Louise: Jeg er faktisk slet ikke i tvivl om, hvilke to julekalendere, jeg med sikkerhed skal have i år! Jeg skal have fat i en skrabekalender fra Quick og så skal jeg have fat i en After Eight kalender. Bum. Det er noget, som jeg faktisk har overvejet i løbet af året og jeg glæder mig sådan til at få fingrene i én af hver.

 

Har du nogle julekalender-ideer eller alternativer, som vi ikke har nævnt? Så skriv endelig!

 

 

Knus og klejner
Cathrine & Marie-Louise

www.jule-hygge.dk

www.jule-hygge.dk

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRETS TV-JULEKALENDRE 2021