DEN BEDSTE JULEPLAYLISTE 2020 – Julehygge
CHRISTINA KORSGAARD JULEKUGLER - GIVEAWAY 2020

DEN BEDSTE JULEPLAYLISTE 2020

Efteråret er over os og det kribler helt i fingrene efter at begynde at klargøre til julen 2020. Med det mener vi, at vi så småt har fået pakket efterårsgarderoben ud, fundet støvler, hue og vanter frem og derfor langsomt er ved at skifte vores mindset, så det matcher sæsonen. Til trods for, at vi venter med at pynte op til jul i november måned, så er det allerede fra september af, at vi skruer op for julemusikken.

Med efteråret kommer de mørkere dage, det grå vejr og den kolde vind, og man kan derfor hurtig komme i et lidt ‘meh’ humør. Så for at holde gejsten oppe og for at byde hyggen velkommen, anbefaler vi på det varmeste at sætte noget julemusik på. We dare you. Bare prøv og se hvad der sker. Og nej, det behøver ikke være hardcore julekalender hits som ‘Støvle Dance’ og ‘Jul i Angora’, der (for nogen – granted) godt kan være lidt voldsomme udenfor konteksten af jul og december. Vi anbefaler derimod, at du stille og roligt skruer op for nogle gode gamle Christmas Crooners, som f.eks. ‘O Holy Night’, ‘Silent Night’ eller ‘The Christmas Song‘. Eksempelvis sunget af Micheal Bublé på hans album ‘Christmas‘. Jeg, Marie-Louise, finder sådan julemusik utrolig afslappende at cykle til eller lytte til mens jeg går.

Vi har derfor sammensat den ultimative playliste med de mest julede og hyggelige julesange, som du kan komme i tanke om. Listen er tilgængelig for alle og enhver og kan findes på Spotify under navnet: Julehygge – Julemusik. Hop endelig ind og ‘følg’ vores juleplayliste, da vi langt fra er færdige med at tilføje smukke og hyggelige julesange, og du derfor kan følge med når vi tilføjer nyt. Juleplaylisten er præget af klassiske julesange og salmer, der  er med til at skabe varme, ro og en hyggelig stemning hjemme i stuen.

Én ting kan vi garantere – lytter du til vores juleplayliste, kommer du helt sikkert i julestemning.
Vi håber, at I vil lytte med og følge vores liste.

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTINA KORSGAARD JULEKUGLER - GIVEAWAY 2020