CHRISTINA KORSGAARD JULEKUGLER – GIVEAWAY 2020 – Julehygge
VIND GAVER OG #SPREDGLÆDEN

CHRISTINA KORSGAARD JULEKUGLER – GIVEAWAY 2020

 

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder reklamelinks*

I dag er det vores fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaa! Stort tillykke med de 25 år til os, simpelthen. Vi elsker fødselsdage og især vores egen, og vi mener helt bestemt, at det burde være lov ikke at skulle arbejde på sin fødselsdag. Måske fordi vi altid har haft fødselsdag i efterårsferien, og derfor altid har været vant til, at hele dagen har været dedikeret til fejring? Måske også bare fordi vi synes, at alle bør have lov til at føle sig som et barn igen på sin fødselsdag og dermed ikke skal sidde og bøvle med ansvar overfor studiegruppen eller arbejdspladsen.

VI ER I GAVEHUMØR OG VIL GERNE FORKÆLE EN HELDIG VINDER…

Vi har som tvillinger (pudsigt nok) altid skulle dele vores fødselsdag, og i dag har vi også lyst til at dele dagen med jer! Vi er i gavehumør og har derfor, i stærkt samarbejde med søde Christina Korsgaard, fået muligheden for at udlodde en gave til en heldig vinder.

Christina Korsgaard er en ufattelig dygtig og inspirerende kalligraf, som I sikkert allerede kender fra hendes smukke, personlige, håndmalede og mundblæste glasjulekugler. Det er meget tydeligt, at Christina ikke går på kompromis med hendes produkter og dets kvalitet, og hun er derfor meget omhyggelig omkring hver enkel julekugle. Det store tidsforbrug gør også, at hvis du vil have fingrene i årets julekugle, så skal du skynde dig! Hendes ordrebog er ofte fyldt op allerede slut oktober / start november. Christina er i sandhed gaven, der bliver ved med at give – og med al respekt for de gaver vi har fået af vores familie og kærester – så er Christinas gave til os, med stor sandsynlighed, den bedste gave vi har fået! (se billede nedenfor).

Mere konkret har vi fået lov til at udlodde 1 x Name With a Twist julekugle

Vi er simpelthen så glade for, at vi har fået muligheden for at udlodde en Name With a Twist julekugle til en værdi på 699 kr. Altså, hold kæft, hvor er de bare pæne. De kan ikke beskrives uden et bandeord, beklager. Et smukt, klassisk og tidsløst design at hænge på træet. Udover at være urimelig smukke, charmerede og personlige, så er kvaliteten tilmed et kæmpe plus i vores bog. Vi har gennem de seneste år forsøgt at ændre en smule i vores egne, personlige vaner for at gå over mod en mere bæredygtig retning.

Jeg, Cathrine, har i år for eksempel besluttet mig for kun at købe bæredygtige lys, enten LED eller lys lavet på soyavoks, og derefter cutte stearinlys fuldstændig. Vi har derudover et fælles ønske om at have mere i kvalitet, frem for et fokus på kvantitet, hvilket også betyder meget i forhold til vores julepynt. Jeg, Louise, vil langt hellere bruge mine penge på en smuk, personlig julekugle, som jeg kan bruge år efter år efter år, end at bruge samme beløb på 10 billige julekugler, der som sådan ikke ‘betyder’ noget for mig. Kender I ikke alle sammen følelsen af at finde sit yndlings ornament frem fra julekassen? Vi kobler i hvert fald mange minder og følelser på vores julepynt – og det vil vi begynde på at dyrke endnu mere, og derfor sortere ‘det overflødige’ fra. Vores smukke ‘Julehygge Kugle’ fra Christina, er derfor allerede med øjeblikkelig virkning blevet en fast tradition og del af vores jul.

Kunne du tænke dig at være med i konkurrencen om en personlig julekugle?

Hop ind og læs mere om hvordan på vores Instagram @ julehyggedk – held og lykke.

 

Knus og klejner,
Cathrine & Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND GAVER OG #SPREDGLÆDEN