24 FUN FACTS OM OS – Julehygge
MENS VI VENTER...

24 FUN FACTS OM OS

Kilde: Nicoline Lodahl Karlsen

 

Vi har i dette indlæg sammensat 24 fun facts om os selv, så I kan lære os lidt bedre at kende. Skulle I sidde inde med flere spørgsmål eller noget helt tredje, så hiv endelig fat i os i en kommentar eller på Instagram @ julehyggedk

CATHRINE, 24 år, Aarhus


1. JEG ELSKER TE
 og jeg drikker det året rundt. De sidste par år har jeg haft en te-julekalender med en ny tepose hver dag. Jeg staver det te og er ikke for fin til en Earl Grey. Min yndlings te er kvæde te og nyder den gerne i det størst mulige kop med masser af sukker i.

2. JEG HAR 20 STRIKTRØJER og målet er en dag at strikke min egen sweater. Jeg kan fryse i 20 grader og har derfor altid en striktrøje med mig.

3. JEG HAR TO TATOVERINGER. En med et omrids af Mickey Mouse og en med et omrids af et juletræ. Udover julen er jeg den største Disney fan.

4. JEG ER GAMMEL TOKIO HOTEL FAN, hvilket betød sort hår og rockstar-briller på. Jeg hører dem stadig den dag i dag og har kun gode minder fra den tid. Jeg var senest til koncert med dem i København i 2019.

5. JEG SKAL TIL SEPTEMBER 2020 TILBAGE PÅ SKOLEBÆNKEN når jeg skal læse en kandidat i Designledelse på SDU i Kolding, hvilket betyder 2 år, hvor jeg skal pendle frem og tilbage mellem Aarhus og Kolding.

6. JEG KAN IKKE DYKKE UDEN AT HOLDE MIG FOR NÆSEN… og det er endda til trods for flere års undervisning til sommersvømning.

7. JEG ELSKER CITYBOIS, RALLE OG NIK & JAY, hvilket også udgjorde mit ”Mest hørte” i 2019 på Spotify.

8. “HYGGE” ER MIT LIVSMANTRA – dét er i alt jeg foretager mig. Det skal ikke misforstås med dovenhed (som jeg dog også er god til).

9. JEG ELSKER STEARINLYS idet det giver en helt bestemt stemning både om sommeren og vinteren. De sidste par år har jeg fået inkorporeret LED lys, da jeg desværre er blevet klar over hvor meget stearinlys forurener – både miljøet såvel som indeklimaet.

10. JEG KAN IKKE FINDE UD AF AT HOLDE HVERKEN PLANTER ELLER BLOMSTER. Selv kaktusser og orkider formår jeg at dræbe gang på gang.

11. LIGE PT ER ROCKTMAN MIN YNDLINGS FILM til trods for, at jeg ikke havde Elton John forinden, som sådan. Det er den mest fantastiske film, som jeg endda så to gange i biografen.

12. JEG ELSKER JUL, MEN HADER VINTER. Jeg er en sand frossen pind, der 10 måneder om året går med undertrøje og uldjakke. Men jeg håber dog altid på en hvid jul… så ville vintermånederne være lidt nemmere at holde ud.

 

MARIE-LOUISE, 24 år, Aarhus

1.  JEG HAR EN TATOVERING PÅ INDERSIDEN AF MIN LÆBE, hvor der står M O R. Jeg var nær blevet smidt ud hjemmefra, da jeg fik min første tatovering, men min MOR tatovering havde min mor sjovt nok ikke et problem med.

2. JEG KAN SLIKKE MIN EGEN ALBUE. Det ér og bliver mit ultimative party-trick.

3. BJØRN WIINBLAD ER MIN GUILTY PLEASSURE. Vaser, skåle, kopper eller platter. Jeg elsker det! Lige pt. er mit vitrineskab fyldt 50/50 med Bjørn Wiinblad og Måge-stellet.

4. VHS’EN IS STILL STANDING IN MY HOME. Jeg elsker, elsker, elsker (ligesom Cathrine) Disney og særlig Disney klassikerene. Jeg har en fantastisk samling af VHS’er og nyder et Disney marathon every once in a while. Det er som om, at filmene er bedre på en VHS maskine. N-o-s-t-a-l-g-i.

5. BOHEMIAN RHAPSODY ER I ØJEBLIKKET MIN YNDLINGSFILM. Jeg så den 3 gange i biografen og har gennem corona-tiden set den +5 gange. Jeg elsker den.

6. JEG SAMLER PÅ EP’ER og fik for nylig Bohemian Rhapsody på plade, som afslutningsgave fra min arbejde.

7. MIN ABSOLUT YNDLINGSSERIE ER RUPAUL’S DRAGRACE. Jeg elsker farverne, sangene, personlighederne og de forskellige catchphrases. Under mit udvekslingsophold i San Francisco var vi ofte til Drag Brunch, som er præcis hvad det lyder som. Jeg elsker det.

8. JEG SOVER ALTID I EN MASSE TØJ. Lange bukser, trøje og sokker. Jeg tror det er en en fin balance mellem vane og OCD.

9. TE SMAGER IKKE GODT UDEN SUKKER. Nøjagtig som Cathrine er jeg en te-drikker, der elsker sukker. Det er simpelthen ikke det samme uden. Og ligesom kakao pulver, skal der mange tsk. fulde i.

10. NOGET AF DET, JEG ELSKER MEST PÅ DENNE JORD ER RUNDSTYKKER. Særligt salt & peber eller håndværkere. Altså, det gør mig så lykkelig. En god, langsom morgen med rundstykker, appelsinjuice og bacon. Jeg elsker det.

11. DE TO TING, DER IRRITERER MIG MEST I DENNE VERDEN ER SKRALDESPANDE MED LÅG. Lad mig lige uddybe. Her menes der skraldespande hjemme hos ‘privatpersoner’, der ikke hænger på lågen, men som er på sådan en rulleskinne under vasken og som oven i købet har låg på. OG som man ofte ikke kan gennemskue, hvad der ligesom er til hvad: bio, plast, pap, pant? Det gør mig i så dårligt humør.

12. DET BEDSTE JEG VED, VED JULEN ER JULEMORGEN. For mange er selve festen og dansen om juletræet det bedste – og bevares, det er fantastisk. Men julemorgen er den jeg lever for. Tidligt op, ud i stuen med dynen, spise rester og se julefilm hele dagen. Mhhh. Jeg glæder mig.

 

Følg endelig med på @julehyggedk for mere hygge og inspiration. Vi er utrolig glade for, at du følger med.

2 kommentarer

 • Haha, jeg kan have min knytnæve i munden – det har jeg edderbankme også fremvist mange gange i de glade gå-i-byen-dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

   Haha, jamen det er nu godt at have sig et party-trick 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MENS VI VENTER...