APROPOS INGENTING #5 – Julehygge
HYGGELIGE INDENDØRS AKTIVITETER

APROPOS INGENTING #5

Sidste apropos ingenting-indlæg er efterhånden flere måneder siden… Sikke dog som tiden er fløjet afsted! Der er sket meget siden sidst og vi føler næsten, at vi er blevet tre år ældre indenfor de seneste tre måneder. Corona-krisen har fyldt enorm meget og har på mange måder skabt en ny verden og en ny hverdag – også for os. Dog, til trods alt det forfærdelige som corona-krisen har været skyld i, så har vi formået at hygge os en hel masse. Så læs med og bliv klogere på hvad vi, apropos ingenting, har lavet på det seneste.

Apropos ingenting, så…

// har jeg, Marie-Louise, været i fuld gang med at skrive mit speciale i Corporate Communication ved Aarhus BSS. Jeg var lige kommet ind i en god rutine med at sidde på universitet hver dag og skrive på opgaven, OG SÅ ramte corona… og til trods for, at jeg jo sagtens kunne sidde hjemme såvel som på skolen, og hverken havde forelæsninger eller holdundervisning, så var det en enorm udfordring. Når man sidder derhjemme er det utrolig svært at skille skole og fritid ad, og så er det meget demotiverende at sidde mutters alene i en mindre behagelig spisestol 8 timer om dagen. Så speciale skrivningsprocessen bød på utallige overspringshandlinger, gåture og Netflix serier. Men til sidst – på mirakuløs vis – stod der en færdig opgave og den afleverede jeg her d. 2. juni. Så nu har jeg taget mig små to ugers mini-ferie, og så skal jeg ellers til at påbegynde forberedelserne til det mundtlige forsvar mandag d. 29. juni.

// er jeg, Cathrine, flyttet i ny lejlighed sammen med min dejlige kæreste. Vi har de seneste to år boet sammen med en fælles veninde, hvilket har været en fornøjelse; men det er sørme også fedt at få lov at indrette på ny og skabe et nyt, fælles hjem. Modsat tidligere lejligheder jeg har boet i er den nye lejlighed også en del større, hvilket gør det en del sjovere at indrette! I den forbindelse har vi også snakket om, at det måske er mig der skal holde juleaften i år! I så fald bliver det mit første år som ‘vært’ og dermed ‘voksen’.

// har jeg, Marie-Louise, sagt mit job op i Levi’s Strauss & Co. gennem de seneste 5 år. I forbindelse med, at jeg er færdiguddannet inden al for længe, er jeg derfor på vej mod dagpengeland. Jeg har virkelig nydt mit arbejde og kan næsten ikke forestille mig hvordan det bliver ikke længere at skulle være der…. Og dog, det gav corona-krisen faktisk en lille forsmag på, da Bruuns Galleri var lukket ned i en lang periode. Men alligevel, så bliver det sørme en sjov følelse ikke længere at skulle lange jeans over disken. Afskeden bliver bittersweet, da jeg samtidig glæder mig enormt meget til at komme ud i ‘rigtigt’ arbejde og få erhvervet mig en masse nye kompetencer, erfaringer og bekendtskaber!

// er jeg, Cathrine, sørme kommet ind på en kandidatuddannelse i Designledelse i Kolding! Jeg troede ellers jeg var færdig med at gå i skole, men så tog jeg alligevel chancen og søgte ind. Så jeg begynder på pendler-livet igen til september og jeg glæder mig!

// har vi fået gang i nogle hyggelige og spændende jule-projekter for julen 2020! Al planlægning gik mere eller mindre i stå under corona, men nu er vi back on track og I kan godt glæde jer! Vi glæder os i hvert fald til snart at kunne dele flere nyheder med jer 🙂

 

 

Følg med på vores Instagram @julehyggedk and vores Facebook profil Julehygge 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYGGELIGE INDENDØRS AKTIVITETER