JULEGAVER TIL HAM, HENDE OG FORÆLDRE – Julehygge
JULEHYGGE KONCEPT I TIVOLI FRIHEDEN

JULEGAVER TIL HAM, HENDE OG FORÆLDRE

ER DU OGSÅ FANTASILØS NÅR DET KOMMER TIL AT FINDE PÅ JULEØNSKER?

Julen 2019 nærmer sig med hastige skridt og nu kan det snart ikke udskydes længere; der skal købes julegaver! Hvis ikke du allerede fik gjort dine julegaveindkøb til Black Friday, kommer her lidt inspiration og idéer til årets julegaver. Vi har derfor sammensat indlægget således, at du både kan finde inspiration til ham, hende og til forældre.

Vi kender det selv. Man kan gå hele året og have en million idéer til hvad man ønsker sig… Så rammer man december måned og så er man helt fantasiløs. Det kan altså både være utrolig svært at finde på hvad man selv ønsker sig til jul, men det kan så sandelig også være svært at finde på hvad man skal give til andre. Så vi håber derfor at give dig en smule inspiration både til dine egne ønsker og til dine juleindkøb.

JULEGAVER TIL HAM

1. Hjemmesko // 2. Rejsetaske // 3. Cykelhjelm // 4. Oplevelser // 5. Bose høretelefoner //
6. Bog // 7. Gavekort/klippekort til frisør // 8. Basis tøj // 9. Støvler

 

JULEGAVER TIL HENDE

 

1. Hjemmesko / 2. Parfume / 3. Handsker / 4. Eyelash Conditioner / 5. Kalender /
6. Hyggespillet / 7. Pyjamas / 8. Duftlys / 9. Undertøj / 10. Hudpleje

 

JULEGAVER TIL MOR OG FAR

1. Morgenkøbe til far (Grå) // 2. Morgenkøbe til mor (Støvet rosa) // 3. Duftlys // 4. Ansigtsforkælelse til mor //
5. Bambus sokker til far // 6. Luffer til mor & luffer til far // 7. JUNA Juledug // 8. Georg Jensen Julestjerne //
9. Dab radio // 10. Lav-din-egen-øl til far // 11. Kaufmann Slips // 12. Gin // 13. Vin proptrækker //
14. Go dream oplevelser

Oplevelser – det bedste du kan give, er din tid 

Det er altid forfriskende at komme væk fra de vante ramme og opleve noget nyt. Dette kan alt fra et spa-ophold, en biograftur eller et flødebollekursus! Vi har selv rigtig gode erfaringer med flødebollekurset hos Social Foodies – det er simpelthen så hyggeligt at fordybe sig i noget sammen med venner og familie; meeen det er ikke så nemt, som man tror! Så man kommer helt sikkert til at grine lidt af hinanden, når det (utvivlsomt) går galt. Men man ender ud med nogle lidt skæve og ikke mindst charmerende, hjemmelavede flødeboller, som man enten kan nyde sammen eller give væk, som en personlig værtindegave eller adventsgave.

Glædelig jul og god gave-jagt 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEHYGGE KONCEPT I TIVOLI FRIHEDEN