HAR DU STYR PÅ ÅRETS MANDELGAVE? – Julehygge
TIL JUL HOS... ANNEMETTE VOSS

HAR DU STYR PÅ ÅRETS MANDELGAVE?

Sponsoreret indlæg


… hvis ikke, så læs med her! På hjemmesiden Mark&Waldorf kan man finde alt til boligen og mere til; alt lige fra musik og teknik til kontoret og til festen! Endnu en produktkategori, som vi særlig har forelsket os i, er alt til julen, som byder på det absolut hyggeligste julesortiment, bestående af både julestel, juleornamenter og kreative idéer til pakkelegen. Så hvis du endnu ikke har styr på årets mandelgave, så er du kommet til det rette sted!

Mark&Waldorf er resultatet af en kærlighedshistorie mellem skaberne Helge og Marlene! Med drømmen om at skabe et autentisk brand, hvor deres personlighed skinnede igennem, forenede den lille familie deres familienavne, hvilket blev startskuddet for deres interiørwebshop. Helge er meget praktisk orienteret og skarp på det håndværksmæssige, hvortil Marlene supplerer med hendes kreative sind og flyvske idéer, hvorfor de tilsammen komplementerer hinanden i en sådan grad, at der er kort fra tanke til handling! Deres stærke samarbejde, synes vi, helt bestemt kommer til udtryk i deres fantasifulde og kreative produkter.

Her er et lille udpluk af deres fine juleprodukter

GAVEN, DER BRINGER SMILET FREM

Vi deler samme overbevisning, som Mark&Waldorf om, at årets mandelgave meget gerne må været noget særligt; og helst noget, som kan få smilet frem hos både børn og vokse. Vi har samlet nogle af vores favoritter herunder:


I kan finde meget mere inspiration og information på deres hjemmeside
www.markwaldorf.dk og på deres Instagram // @markogwaldorf

 

Knus og klejner,

Cathrine & LouiseIngen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL JUL HOS... ANNEMETTE VOSS