JULEROSEN – EN HYGGELIG ANBEFALING – Julehygge
TIL JUL HOS.... NIP FRA BAGEDYSTEN

JULEROSEN – EN HYGGELIG ANBEFALING

skaermbillede-2017-11-27-kl-19-42-08Sponsoreret indlæg

EN HYGGELIG ANBEFALING

At pynte op til jul er simpelthen noget af det hyggeligste, som man kan foretage sig i juletiden, og er for mange noget, der er med til at indikere, at NU er det endelig jul. Vi har i vores familie stærke traditioner, når det kommer til at pynte juletræet, som foregår i fællesskab på selve juleaftens dag. Juletræets er husets samlingspunkt i juletiden og de gamle julekugler bringer minderne frem år efter år, og formår at gøre hver jul personlig og intim. Og hvad kunne være mere personligt end julekugler med dit eget og dine familiemedlemmers navne på?

skaermbillede-2017-11-27-kl-19-42-19

NOSTALGISK JULEPYNT

Hos JuleRosen kan købe unikt og eksklusiv julepynt, som har et smukt gammeldags og nostalgisk design, hvilket er lige præcis dét vi sætter pris på, når det gælder julen! Det unikke aspekt kommer til udtryk, da ingen af ornamenterne er maskinfremstillet, men derimod er mundblæst og håndmalet. JuleRosen tilbyder alt fra nisser, snemænd og engle til fugle, eventyr og H.C. Andersen inspireret julepynt. Vi kan varmt anbefale jer at tage et smut forbi deres hjemmeside, og deres facebook-side hvor de ofte ligger billeder op af deres fine produkter. 

Derudover synes vi også, at deres julekugler med navne er en oplagt gaveidé, idet, at de signalerer omtanke og personlighed. Det er samtidig også en gave, som kan pynte i hjemmet år efter år; på den måde bliver den fine julepynt en tradition i sig selv. Et lille tip med på vejen er, at de skal bestilles i god tid, så de kan nå at komme frem inden juleaften!

skaermbillede-2017-11-30-kl-23-02-12

skaermbillede-2017-11-27-kl-20-03-03

I kan finde meget mere inspiration og information på deres hjemmeside og facebook side
www.julerosen.dk // JuleRosen

 

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg 

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL JUL HOS.... NIP FRA BAGEDYSTEN