3. DECEMBER – ADVENTSGAVE – Julehygge
2. DECEMBER - PAKKEKALENDER

3. DECEMBER – ADVENTSGAVE

3
9788740037227

Sponsoreret indlæg.

I dag er det 1. søndag i advent og vi sparker for alvor gang i vores pakkekalender og udlodder endnu en fantastisk gave. I den forbindelse kan vi passende starte med at stille spørgsmålet: hvad er jul uden julemaden? Duften af jul forbinder man jo netop med den lækre julemad og med de søde småkager og syndige julegodter. Den saftige og salte flæskesteg, de søde brunede kartofler, den lækre sovs og den skønne rødkål. Man kan næsten smage det bare ved at tænke på det. Vi er begge ekstremt gode til at fejre jul og særligt til at spise den lækre julemad, men vi er desværre mindre øvede i af afholde og afvikle julen, og i at lave maden. Bevares, vi kan godt finde ud af at koge kartofler og smække en brun sovs sammen, men den kommer aldrig heeelt til at smage ligesom mors.

Det er derfor ufatteligt hjælpsomt og lærerigt, at dele og følge opskrifter, så man sikre den gode julemad kommer til at smage af det, som man forbinder med julen. Vi er derfor begge fastbesluttet efter at give os i kast madlavning og ivrige efter at forbedre vores evner i køkkenet. Deler du den samme ekspertise indenfor at spise mad, fremfor at lave den, så har vi her den perfekte gave til at inspirerer og motivere dig indenfor madlavningens verden.

skaermbillede-2017-12-02-kl-23-38-31

Foto: Fra bogen

Dagens adventsgave, som du har mulighed for at blive den heldige vinder af, er nemlig intet mindre end Julie Zangenbergs nye kogebog: Kærligheden til mad. Bogen indeholder ca. 70 opskrifter med et udvalg af Julies yndlingsretter til alle dagens måltider. Opskrifterne omhandler alt lige fra sund morgenmad til rustikke gryderetter og lækre tunge desserter, og fremstår alle så brugervenlig som muligt, så selv os “nybegyndere” har en chance for at følge med. Retterne svinger højt til lavt. Ingen fine fornemmelser, som Julie selv fastslår – bare god mad med masser af smag. Alt i alt en kogebog, der forsøger at få dit mundvand til at løbe, og til at vække din interesse og lyst til at gå i køkkenet, og eksperimentere med maden.

Fordi det er 1. søndag i advent, er vi i ekstra godt humør, og vi udlodder derfor
2 eksemplarer af kogebogen: kærligheden til mad til dig selv og en du holder af

skaermbillede-2017-12-02-kl-23-37-04skaermbillede-2017-12-02-kl-23-35-53

Foto: Fra bogen

Alt du skal gøre for at du bliver den heldige vinder, er følgende:

// FIND OPSLAGET PÅ VORES FACEBOOK JULEHYGGE

// KOMMENTER HVAD MADGLÆDE BETYDER FOR DIG

OG HVEM DU ELLERS MENER FORTJENER KOGEBOGEN

// LIKE OG DEL OPSLAGET

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

 

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. DECEMBER - PAKKEKALENDER