INSPIRATION TIL GAVEØNSKER – Julehygge
5 TO DO'S I OKTOBER

INSPIRATION TIL GAVEØNSKER

Indlægget indeholder reklamelinks **

I anledning af, at vores 25 års fødselsdag nærmer sig med hastige skridt har vi valgt at dele ud af vores ønsker for at give lidt inspiration til årets julegaveønsker. Vi kender det selv… man kan gå hele året og have en million idéer til hvad man ønsker sig, men når så ens fødselsdag eller december rammer er man helt fantasiløs.

Tip – Skriv dine ønsker ned løbende

Jeg, Marie-Louise, er inden for de seneste år begyndt at skrive mine ønsker ned løbende i en lille note på min telefon. Det gør det meget nemmere at lave en ønskeliste – det er i hvert fald en start. En ønskeliste gør det nemmere for dig selv, men også for de personer, der køber gaver til dig, og så slipper du for at skulle bytte gaven efter jul, hvis du i forvejen har klargjort hvad du ønsker dig. Jo bedre du er til at beskrive dine ønsker, og måske endda linke til netbutikker, hvor gaven kan købes, desto nemmere er det for køberen at finde det rigtige. Simple. Jeg, Cathrine, er derimod endnu smartere (synes jeg selv) og skriver mine ønsker ned løbende og direkte i Ønskeskyen appen fra Postnord. En digital ønskeliste, som altid ligger i “skyen” og dermed altid er tilgængelig for både dig og din familie. Ved brug af Ønskeskyen kan man tilmed undgå, at folk køber den samme gave, idet kan kan ‘reservere’ gaver derinde. Top smart.

Cathrines top 10 gaveønsker

1.. Tørbørste / 2. Ugekalender / 3. Sort taske / 4. Nike dunjakke / 5. Fyrfadslys af soyavoks
/ 6. A Christmas Carol bog / 7. Nutella kniv / 8. Natsæt / 9. Hjemmesko / 10. Strikkjole 

Marie-Louises top 10 gaveønsker

1.. Jogging bukser / 2. Sort jakke / 3. Lyseblå sweater / 4. Urtepotteskjuler / 5. E-bog /
6. Hyggespillet / 7. Englekort / 8. Grøn jakke / 9. Gua sha i aventurin / 10. Grønne støvler 

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TO DO'S I OKTOBER