TIL JUL HOS… NADJA HELENA DAHER – Julehygge
TIL JUL HOS... JETTE GAD

TIL JUL HOS… NADJA HELENA DAHER

MØD NADJA HELENA DAHER – MINIMALIST, KATTEFREAK OG INDRETNINGSENTUSIAST

Til dagligt skriver Nadja på bloggen My Home My Playground og studerer ved siden af til indretningsarkitekt. Bloggen, My Home My Playground, fungerer for Nadja, som en ‘legeplads” for kreativ udfoldelse med bolig og indretning, som omdrejningspunkt. Derudover kan du finde hyggelige DIY projekter, inspiration samt diverse guides til boligen. Nadja er en kreativ ildsjæl helt ind til knoglerne og gør altid en dyd ud af at få alt til at se smukt og indbydende ud; hvad end det gælder gaveindpakning eller indretning af hendes soveværelse. Alt skal helst være farvekoordineret og organiseret – så er Nadja lykkelig.

HVOR DU FRA? DOBBEL A!

Den 28-årige indretningsarkitekt er en inkarneret Aalborgenser med DOBBELT A! Nadja er lykkelig over at være bosat i Aalborg sammen med kæresten Nicklas gennem 7 år og kattene Alba og Arne. Kærlighed er et gennemgående element for Nadja – kærlighed til familien, Aalborg, hendes katte og ikke mindst kærligheden til kreativ frihed og udfoldelse.

Læs med nedenfor og bliv klogere på Nadja’s hyggelige og ikke mindst kreative juletraditioner. Vi kan særligt relatere til Nadja’s store fokus på hygge og samvær, men afviger til gengæld fra hendes traditioner, når det kommer til Nadja’s forhold til julemad! Læs mere om hvorfor længere nede i indlægget. Endnu et aspekt, hvor vi afviger i forhold til Nadja er, når det kommer til julepynt; der vil nemlig aldrig ‘gå Gertrud Sand i den’ hjemme hos Nadja.
Det er altid sjovt at høre om hvordan andre fejrer den søde juletid – læs med nedenfor

Hvad forbinder du med julen?

Jeg forbinder julen meget med hyggelige kreative udfoldelser. Der skal laves dekorationer, julepynt og pyntes træ! (og det er klart, at det skal stå helt perfekt med de rigtige farver, som matcher resten af hjemmet) Så hvert år er alt pynt nøje udvalgt og der ville aldrig gå “Gertrud Sand” i den herhjemme 🙂 Mine julefarver i år er lyserød og blommefarvet, som lidt er blevet mine signaturfarver på bloggen. Udover at pynte alt for kontrolleret op, så gør jeg også altid meget ud af adventsgaver til både kattene og kæresten. Julen handler om klart (mega kliché-agtigt) om at hygge om dem man holder af.

Hvad spiser du juleaften?

Årh ha’, der er nok mange som taber kæben nu, men jeg kan faktisk slet ikke lidt julemad. Det er underligt, jeg ved det godt! Så jeg fortrækker et lækkert magert stykke oksekød, eller flæskesteg, men med nogle ovnstegte kartofler og gerne en granatæble/kålsalat til. I må ikke være skuffede derude!

Har du en yndlings julefilm? I så fald, hvilken og hvorfor?

Jeg har faktisk ikke nogen yndlingsfilm, men jeg elsker alt med Disney, så Disney’s juleshow er klart det fedeste 😉 Jeg bliver nok aldrig rigtig voksen på det punkt!

Hvad er det bedste ved julen?

Det er klart hyggen og glæden ved at give gaver. Jeg elsker at give gaver og alle siger at jeg er den bedste til det! Jeg går virkelig meget op i at købe de rigtige gaver og kan bruge flere måneder på at lede efter lige netop dén ting, jeg ved at vedkommende ville elske. Jeg elsker at overraske folk og spørger faktisk sjældent efter ønsker 🙂

Hvad står julen 2018 på for dit vedkommende?

Den står på masser af kreative projekter, som jeg glæder mig til at dele ud af på bloggen. Jeg laver også hvert år en lille julekalender, hvor der er et jule DIY-projekt hver søndag i advent. Jeg synes, at det er hammer vigtigt at være kreativ både som barn og voksen og julen er bare en virkelig god undskyldning for at sætte sig ved spisebordet og kreahygge i vintermørket 🙂 I år har jeg f.eks lavet disse skønne kokedama’er i en juleudgave.

For mere inspiration og tips til kreative DIY projekter //
@myhomeplayground & www.myhomeplayground.dk

Knus og klejner,
Cathrine og Marie-Louise

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL JUL HOS... JETTE GAD