TIL JUL HOS….. PEEKABOO DESIGN – Julehygge
ADVENTSKONKURRENCE #3 ADVENT

TIL JUL HOS….. PEEKABOO DESIGN

MØD LENE NISSEN
DEN KREATIVE ILDSJÆL BAG PEEKABOO DESIGN

Lene Nissen er en erfaren designer, forfatter og stylist, og står bag Peekaboo Designs, som hun grundlagde i 2006. Efter godt og vel 20 års erfaring med design indenfor modebranchen, har hun skabt en fantasifuld og kreativ tilværelse for dig selv, hvori hun blandt andet, løser design- og stylingopgaver for Silvan og Flying Tiger. På bloggen Peekaboo Design er det mulighed at finde gode råd og inspiration vedrørende interiør og hendes kærlighed til grønne planter, bæredygtig livsstil, samt girly trends og lækker mad.

Kreativ og finurlig inspiration

Der er simpelthen ikke dét, Lene ikke kan; hun designer ofte forskellige DIY-projekter, for forskellige magasiner, som spænder bredt og omhandler alt fra kreative idéer til gaveindpakning eller fantasifulde råd til hvordan man bygger et orangeri. Simpelthen.

Ved siden af hendes inspirerende blog, samt mange kreative projekter og workshops, har Lene skrevet og udgivet 3 bøger med fokus på DIY: ‘Sommer’, ‘Loppefund’, og ‘Den store bog om jul’, hvor vi naturligt er meget begejstrede over den sidstnævnte bog, der indeholder idéer til,  hvordan man laver sin jul personlig uden nødvendigvis at bruge en formue i processen. Læs mere om bogen lige her.

Vi giver vores varmeste anbefaling af bloggen Peekaboo Design,
og opfordrer til at taget et smut forbi hendes kreative og hyggelige univers

Vi har spurgt Lene ind til hvordan hendes forhold er til julen, og hvilken betydning har for hende og hendes familie. Læs med nedenunder for at se hendes besvarelse, og se om du måske deler nogle af de samme værdier og traditioner.

Hvad forbinder du med julen?

Jeg forbinder julen med tid med familien, hele familien… Her samles vi fra hele landet, og det er desværre for sjældent det sker, så det nyder jeg rigtig meget, når vi alle er samlet. 

Hvordan fejrer du juleaften?

Siden jeg har fået børn har vi forsøgt at skabe vores egne traditioner for dem omkring julen. Så det er blevet til, at vi holder jul i sommerhuset. Det er bare os, men hvert 3. år er vi heldige at have besøg af mine forældre. Og hvert 3. år holder vi også den store julefrokost 2. juledag. Her samles min familie med søskende, børn, kærester osv. Det er altid hyggeligt!

Har I nogle særlige juletraditioner i din familie? 

Vi er for nogle år siden begyndt at varme orangeriet op juleaften, hvor der bliver pyntet op og juletræet står derude…. Så når julemiddagen er blevet spist går vi derud og danser om juletræ og pakker gaver ud.

Hvor hyggeligt ser det ikke lige ud? 

Hvad spiser du juleaften?

Vi spiser flæskesteg med ”knåser”. Og til dessert spiser vi hjemmelavet is med mandel,
fordi vi er et par stykker, der ikke er vilde med ris a la mande.

Hvad er dit bedste juleminde?

Som barn kunne jeg heller ikke lide ris a la mande, og spiste kun en lille skefuld, men der var en del år, hvor min farfar fik smuglet mandlen over på min tallerken….og jeg troede ikke, der var nogen der opdagede det. Det var hans og min hemmelighed… noget af julens magi 😉

Har du en yndlings julefilm? I så fald, hvilken og hvorfor?

Jeg har noget med Oliver Twist. Og så er der nogen, der siger det ikke er en julefilm, men det er den for mig.

Har du en yndlings tv-julekalender? I så fald, hvilken og hvorfor?

Jeg har aldrig rigtig været SÅ meget til julekalendre…Men jeg syntes egentlig,
at den der hed Absalons Hemmelighed var ret skøn!

Hvad synes du, er det bedste ved julen?

Jamen, for mig er det samværet og alle traditionerne. Når der skal hentes juletræ, den årlige tur i Tivoli, turene på julemarkeder og juleshopping, hvor vi skal deles op og mødes igen med hemmelige poser under armen… Det er sjovt og ikke mindst rigtig hyggeligt.

Hvad står julen 2018 på for dit vedkommende? 

I år har vi både mine forældre juleaften og hele min familie 2. juledag, så der skal jules top meget igennem! Jeg tror også, at der skal inviteres nogle veninder til gløgg inden længe, så vi kan få skudt julen i gang.

Lene er som sagt utrolig kreativ og giver mange gode tips og tricks.
Læs blandt andet med herunder og få inspiration til:

Moderne adventskrans // Adventskrans med julestjerne  // DIY julepynt

Følg med i hendes kreative foretagender og hendes fantasifulde hverdag på hendes Instagram

 

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKONKURRENCE #3 ADVENT