FLYVERDRAGTEN ER TILBAGE – Julehygge
HYGGELIGE HÅNDSKREVNE BREVE

FLYVERDRAGTEN ER TILBAGE

 23365070_10214839174322394_995303160_n

CATHRINE – 07.11.17

Jeg har i år erhvervet mig, eller rettere sagt fået, hele to flyverdragter i fødselsdagsgave, som jeg er glad for. Både mig og min søster er ualmindelige kuldskær og vi har begge utallige striktrøjer og de største jakker til at holde os varme, da vi stort set fryser hele året rundt. Jeg har i et par år nu gået med tanken om at erhverve mig en flyverdragt, men blev hurtig mødt af af latter og rullende øjne fra mange af mine venner. Udover, at jeg fryser året rundt, fryser jeg en ekstra meget om morgenen. Jeg er i gang med en uddannelse i Herning, hvor jeg hver dag pendler med tog fra Aarhus, hvilket er en lang og kold tur. Jeg har derfor i mange år ledt efter den perfekte vinterjakke, som jeg kan holde varmen i, dog uden held.

Ordet flyverdragt får nok de fleste til at tænke på små børn, snotnæser og sneboldkampe, hvilket jeg skal være ærlig at sige, at jeg også selv gør. Men det har jeg nu tænkt mig at lave om på og dermed gå ind i kampen om at få flyverdragten tilbage på mode! Jeg er stor fortaler for rent faktisk at praktisere hygge i hverdagen og at man gør det på sin egen måde. Det forsøger jeg selv at gøre på daglig basis gennem både hyggetøj, hyggetæpper, hyggesko og nu også gennem mine to hyggelige flyverdragter.

jule-hygge.dk

Kahki flyverdragt, str. S – Barbaras Choice

De fleste ville nok forsøge at forklæde eller ændre ordet flyverdragt for at retfærdiggøre, at man kan have en på som voksen, og kalde det enten termodragt eller heldragt. Her vælger jeg dog at holde fast i flyverdragt og omfavne ordet med alle de associationer og oplevelser, som man forbinder med det. Ordet flyverdragt leder mine tankerne hen på barndommen og på de mange udendørstimer og kælketure jeg havde dengang, at jeg gik i SFO. Kan I huske SFO’en? Det var da virkelig det hyggeligste. Når man efter mange timer i den kolde vinterluft med en allerede mørkeblå himmel, kom indenfor i den varme SFO og hyggede med klippe-klistre og varm kakao inden man blev hentet. Gode minder, der gør mig helt nostalgisk og spændt på juletiden.

Jeg kan i den grad anbefale og råde jer alle til at investere i en flyverdragt – den er med til at holde dig varm og munter i den kolde vinterperiode. God jul og god aften herfra.

Intet er reklame – blot en hjertevarm anbefaling

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise

skaermbillede-2017-09-10-kl-18-45-20

3 kommentarer

 • Charlotte

  Tak :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser varm og komfortabel ud. Er materialet stift og hvordan er størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

   Den er også utrolig rar at have på! Nej tvært imod, det er rigtig behageligt men jeg vil dog anbefale at gå en str. op, da den er meget lille/stram i overdelen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYGGELIGE HÅNDSKREVNE BREVE