ØNSKELISTE 2022 – FIND INSPIRATION – Julehygge
SIKKERHED I DEN MØRKE VINTERTRAFIK

ØNSKELISTE 2022 – FIND INSPIRATION

Nu er det tid til at tage stilling til din ønskeliste 2022 og traditionen tro vil vi, igen i år, dele ud af vores ønskelister. Vi kender selv til den manglende inspiration man kan føle når det kommer til at nedfælde årets ønsker, hvor det nærmest føles som en kamp at udfærdige en liste til ivrige familiemedlemmer en uge inden ens fødselsdag… og sådan skal det hvertfald ikke være. Vi er store fortalere for at man påbegynder sin ønskeliste i god tid og gerne vedligeholder den i løbet af året. Og falder du over et godt ønske i løbet af året og tænker “det kan jeg godt huske”… det kan du ikke. Så skriv ned, skriv ned, skriv ned. Enten på godt gammeldags papir eller hold styr på dine ønsker digitalt. Du kommer til at elske dig selv for det når fødselsdagen, kandidatfesten eller juleaften nærmer sig. Så, without further ado…

Inspiration til ønskelisten 2022

1. Stribet strik fra H&M 2. Lyseslukker  3. Appelsin fra Brink Nordic 4. Østerbro handsken til barnevogn 5. Vægtæppe 6. Natsæt fra H&M 7. Halstørklæde fra H&M 8. Smørboks 9. Brætspil Codenames Disney Edition 10. Cera hotstyler 11. Fleecejakke North Face 12. LED lys 13. Nail Hardener 14. Papjulekalender  15. Skjorte fra H&M 16. Julepynt – juleslik  17. Duftpinde – Rain Forest 18. Strik med lynlås fra H&M 19. Fyrfadslys fra Aabenlys

 

Ønsker du endnu mere inspiration til din ønskeliste?

Så tag endelig et kig på vores tidligere indlæg, hvor du kan finde inspiration til både ham, hende, forældrene og værtindegaven:

Inspiration til ønskeliste 2021
Julegaver og julegaveideer 2021
Julegaver til ham, hende og forældre
Inspiration til julegaver 2018 – til ham, hende og værtinden

 

… Og sidder du derude og har nogle gode ideér til hvad man kunne tilføje til sin ønskeliste, så tøv endelig ikke med at smide os en besked. Enten herinde i kommentarsporet eller på vores instagram profil @julehyggedk <3

 

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

www.jule-hygge.dk

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIKKERHED I DEN MØRKE VINTERTRAFIK