ÅRETS MANDELGAVE 2021 – Julehygge
GAVEINDPAKNING I STOF - JULEN 2021

ÅRETS MANDELGAVE 2021

Mandelgave 2021

 

Har du styr på årets mandelgave?

Voksenlivet er kommet for at blive. Desværre… Og derfor er det (naturligt) forventligt, at vi også bidrager med værtindegaver, mandelgaver og lignende. Det er ikke fordi, vi ikke vil – det er bare så skønt, når de “voksne” står for slagets gang juleaften. Men, som vi allerede har fået bekræftet, så er vi voksne og derfor kommer der her nogle anbefalinger til nogle gode idéer til årets mandelgave, i tilfælde af, at du – kære læser – også er voksen.

Efter vores mening, skal en mandelgave være en gave, som alle i familien ville være glade for at vinde – og en gave, som alle kan ‘tage del i’:

 

Årets mandelgaver 2021

1 The fra Matas // 2. GO Dream gavekort // 3. Brætspil – Slaget om Aarhus // 4. Marcipangris fra Summerbird // 5. Evighedsmistelten fra Moods // 6. Gode gamle Toffifee // 7. A Christmas Carol bog fra Saxo // 8. Isterninger af sten fra Imerco // 9. Juleviskestykker fra Damask

Har du nogle gode idéer til årets mandelgave?

Knus og klejner, 
Cathrine & Marie-Louise 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAVEINDPAKNING I STOF - JULEN 2021