GAVEINDPAKNING I STOF – JULEN 2021 – Julehygge
JULEGAVER OG JULEGAVEIDEER 2021

GAVEINDPAKNING I STOF – JULEN 2021

Sponsoreret indlæg – Rito

Sidste år kastede vi os ud i en ny juletradition – nemlig at pakke vores julegaver ind i stof frem for gavepapir. Og traditionen? Den er kommet for at blive. Vi har i den forbindelse fortsat fornøjelsen af et stærkt samarbejde med Rito, der tilbyder et hav af forskellige stof og tekstiler i alverdens farver og mønstre. Og til en helt fornuftig pris(!). Derudover har vi stadig lidt rester liggende fra sidste års julegave-indpakning, som jo naturligvis skal genbruges.


Kunsten i at gøre sig umage

For os er gaveindpakning noget af det absolut hyggeligste, når det kommer til ‘julegave-givning’. Vi holder utrolig meget af at personliggøre vores gaver eller i hvert fald at gøre os umage med fine til-og-fra kort og flotte farverige gavebånd. Du kan læse vores indlæg fra sidste år her og forhåbentlig finde inspiration i vores indpakning og valg af stof.

De af jer, der har fulgt med de seneste par år, ved måske, at vi elsker og dyrker den gode gamle jul – herunder også dets traditionelle julefarver. Dog har vi ladet os rive en smule med i år og har kastet os ud i nogle sjove og muntre farver og mønstre. Rito har et ufattelig stort udvalg og det har taget lang tid præcis at finde frem til, hvilke farver, dette års julegaver skulle have. Foruden rød, grøn og blå, har vi valgt noget sand, rosa og lyserød samt nogle søde ternede stoffer, som vi er faldet pladask for. På det øverste billede ser I eksempelvis et lækkert stykke Bomulds Crepe Stof, som er helt fantastisk at benytte, da det er ret fleksibelt at arbejde med.


Få fingrene i samme stof, som vi har valgt at bruge

 

Bomuld Crepe i farven rosa – køb lige her

Bomuld Crepe i farven navy – køb lige her

Bomuld Crepe i farven sand – køb lige her

Bomuldsstof i tern i farven rosa – køb lige her

Bomuldsstof i tern i farven rød – køb lige her

Babyfløjl i farven grøn – køb lige her

Babyfløjl i farven rød – køb lige her

Babyfløjl i farven navy – køb lige her

Genbrug, genbrug, genbrug

Det er vigtigt at pointere, at man naturligvis ikke behøver at investere i nyt stof, men sagtens kan anvende alt fra aflagte viskestykker og muleposer til gardiner og duge, som du ikke længere skal bruge eller finder i en genbrug. Når det kommer til gaveindpakning generelt, hvad enten, du bruger gavepapir, avispapir, stof eller noget helt fjerde, så er det – ligesom så meget andet – kun fantasien, der sætter grænser!

En god tommelfingerregel at huske sig selv på er, at alt, der kommer fra hjertet – ligesom en gave og dets indpakning – er den bedste gave, man kan give. For tænk lige over det næste gang, du åbner en gave… Den eftertænksomhed og tid, der er lagt bag indpakningen, betyder rent faktisk noget. Også selvom det er gjort af en sød pige nede fra Matas eller gjort efter bedste evne på 5 minutter med en sløv saks. Gaveindpakningen er på mange måder det sidste led mellem forventningens og forløsningens glæde, og udgør det overraskelsesmoment, som afsenderen ønsker at dele med modtageren af gaven.

Udover selve indpakningen og de eventuelle bånd, der måtte høre med, kan du gå all in på fine detaljer (se herunder)


Inspiration til at spice gaveindpakningen op:

// Grangrene eller kviste

// En lille mistelteen

// Små perleplader af f.eks. et juletræ eller snemand

// Hjemmelavet til-og-fra-kort

// Tørrede frugter f.eks. appelsiner eller æbler

// Små julekugler/ornamenter

// Sukkerstokke

// Et flettet julehjerte eller en musetrappe

// Kanelstænger eller stjerneanis

 

 

Hvordan har du tænkt dig at pakke dine gaver ind i år?

Hertil er der intet korrekt eller forkert svar. En gave givet uden indpakning eller med sløjfe på, er stadig købt eller lavet med kærlighed. Vi er personligt glade for, at vi har udfordret vores traditionelle gaveindpakning og prøvet kræfter med stof. Det giver på en måde også helt nye muligheder, når det kommer til kreative idéer og løsninger!

Vi vil i hvertfald på det varmeste anbefale jer at hoppe ind forbi Rito og tjekke deres enorme udvalg ud – herunder ikke kun stof. De har utrolig mange kreative og spændende jule-relaterede produkter og projekter, som man kan kaste sig over i juledagene.

God fornøjelse derude!

Knus og klejner, 
Cathrine & Marie-Louise

www.jule-hygge.dk

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVER OG JULEGAVEIDEER 2021