JULEGAVER OG JULEGAVEIDEER 2021 – Julehygge
24 IDEER TIL PAKKEKALENDER 2021

JULEGAVER OG JULEGAVEIDEER 2021

Traditionen tro vil vi igen i år komme med vores bud på en liste over julegaveidéer til 2021. Vi elsker selv at finde inspiration hos andre, når kreativiteten er i bund og tiden er knap. Dette indlæg er lavet i samarbejde med Desenio, hvor du finder det nyeste inden for kunst- og designplakater. Vores bud på julegaveideér vi være en blanding af både; gaveidéer til hende, ham, værtindegaven, bedsteforældrene og forældrene.

 

JULEGAVER OG JULEGAVEIDEER 2021

Julegaver og julegaveideer 2021

1 Tændstikker fra Frk. Mage// 2. Evigheds mistelten fra Kaiku // 3. Æggekoger fra Coop // 4. Cykelhjelm fra Sport24 // 5. Georg Jensen topstjerne fra Magasin // 6. Brætspil – Codenames fra Hygge Onkel // 7. Viskestykker fra Humdakin // 8. Duftlys fra Zalando // 9. Termobukser fra Zalando // 10. Plakater og rammer fra Desenio

Desenios forretningsidé er enkel og nem at forstå – alle skal have råd til trendy og flot vægkunst. Dét gør sådan et par jyder som os utrolig glade. Derudover har Desenio et af Skandinaviens bredeste udbud af plakater og dét kan mærkes… jeg tror, at vi hver især brugt 1,5 time på at bladre hele deres katalog igennem kategori for kategori. De her SÅ meget og SÅ mange flotte plakater, hvilket gjorde det enormt svært at vælge. Jeg, Marie-Louise, har nok en mere romantisk stil og valgte derfor mange smukke plakater i lyserøde og lilla toner, hvorimod Cathrine gik efter klassikere som Klimt, Van Gogh og Monet.

Tip: hvis du vil have lidt jul op på væggene, men ikke føler for “det helt store show”, så vil vi anbefale, at I køber en plakat med John Lennon og Yoko Ono “War Is Over”. Så cute.

WAR IS OVER PLAKATGUSTAV KLIMT CHAMP DE FLEURSHANAGASUMI PLAKAT –  FLEURS DES PRÉS PLAKAT, MONETMORNING ON THE SEINE NEAR GIVERNY PLAKAT – VAN GOGH – CAFÉ TERRACE AT NIGHT PLAKAT

 

Julegaver og julegaveideer 2021

11. Bambus strømper fra Satana // 12. Bogen ‘mormor fortæl nu’ fra Bog og Idé // 13. Koncertbilletter // 14. Computertaske fra Zalando // 15. Vanter fra Rains // 16. Rosendahl Global kokkekniv fra Kop og Kande // 17. Le Creuset Salt og Peber sæt fra Royal Design // 18. Malfy Gin fra Føtex // 19. Julekuglekasse fra Mark og Waldorf // 20. Lyngby champagneglas fra Kop og Kande

Julegaver og julegaverideer 2021

21. Bog af Petra Nagel fra Saxo // 22. The North Face hjemmesko fra Zalando // 23. Meraki Toilettaske fra Moodings // 24.Pier One Morgenkåbe fra Zalando // 25. Vossen Morgenkåbe fra Zalando // 26. Juledug ‘Julefred’ fra Kop og Kande // 27. KitchenAid pandesæt fra Imerco // 28. Bang & Olufsen Beoplay fra HifiKlubben // 29. Gavekort

 

Sponsored by Desenio

 

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

www.jule-hygge.dk

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 IDEER TIL PAKKEKALENDER 2021