INSPIRATION TIL ØNSKELISTE 2021 – Julehygge
OPSKRIFTER: NYTÅRSCOCKTAIL OG JULEGLØGG

INSPIRATION TIL ØNSKELISTE 2021

Sidste år lavede vi, i anledning af vores 25 års fødselsdag, et indlæg med inspiration til ønskelisten, som du kan læse lige her. Som de små efterårsbørn vi jo er, har vi tænkt os at gentage succesen! Vi elsker i hvertfald personligt selv at søge efter inspiration og konkrete idéer til ønskelister, om end det er til jul eller fødselsdag. Om en måned fylder vi (begge, hehe) 26 år og vil derfor igen dele ud af vores ønsker. Og husk… det er aldrig for tidligt at begynde på sin ønskeliste til jul, for lige pludselig blinker man og før man ved af det, blev det 16. december og mor spørger efter dine ønsker for 117. gang.

Life hack  – skriv dine ønsker ned løbende

Vi vil gerne slå et slag for den simple handling, at man så vidt som muligt får skrevet sine ønsker ned i løbet af året. Om end det er i en notesbog, en note på mobilen eller i en digital ønskeskyen. Så vil du takke dig selv, når du i november hører sætningen; “Har du nogle ønsker?”.

Cathrines top 10 ønsker

Inspiration til ønskeliste

1. Mads Nørgaard // 2. Dr. Martens // 3. Kæmpe julekugle // 4. LEGO blomsterbuket // 5. Bambus børste // 6. A Christmas Carol // 7. Gavekort til Miild // 8. Gavekort til Moesgaard Museum // 9. Varmebørste // 10. Refleksbånd 

 

 

Louises top 10 ønsker

Inspiration til ønskeliste 2021

1 The heart Talks // 2. Fleece halsedisse // 3. Bordlampe // 4. Mindfulness cards // 5. Elkedel // 6. Bogen om mig // 7. Sneakers // 8. Plade // 9. Natsæt – skjorte & buks // 10. Gavekort til Perchs thehandel

 

Har du nogle gode gaveideer eller måder hvorpå, man kan få inspiration til gaveønsker, så del dem endelig med os! Enten i kommentarfeltet herunder, på Facebook eller på Instagram.

 

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFTER: NYTÅRSCOCKTAIL OG JULEGLØGG