JULEGAVEPAKNING MED STOF OG IKKE PAPIR – Julehygge
JULESTUE, JULETRÆSPLANTAGE OG JULEMINDER

JULEGAVEPAKNING MED STOF OG IKKE PAPIR

Sponsoreret indlæg med reklamelinks * 

Julen bliver på mange måder anderledes i år – så hvorfor ikke fortsætte og prøve noget anderledes, hvad angår julegaveindpakningen? Vi har derfor valgt, at vi i år vil pakke alle vores julegaver ind i stof frem for gavepapir. Det er på ingen måde for at spille hellige, men vi kan mærke, at vi gerne vil forsøge os med nogle mere bæredygtige alternativer og tiltag.

(…) vi danskere smider over 800 tons gavepapir ud om året

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker gaver og særligt gaveindpakning. Farver, bånd, traditionelle julemotiver, til og fra kort, ja selv lyden af indpakningspapir, er den sødeste julemusik i vores ører. Vi synes bare det er så trist, når den sorte affaldssæk bliver trukket frem juleaften og alt julepapir smides ud… det er så ærgelig en følelse, at noget man har brugt så meget kærlighed og tid på, pludselig bare bliver krøllet sammen på et splitsekund. I den forbindelse – vidste I så, at vi danskere smider over 800 tons gavepapir ud om året?  Det er simpelthen bare 800 tons for meget. Og det vil vi gerne være med til at skabe noget opmærksomhed omkring.

Vi har derfor indgået et samarbejde med Rito, hvoraf vi har modtaget det smukkeste stof, som skal omfavne årets julegaver og vi glæder os helt utroligt til at se dem ligge smukt under træet. Vi har været så heldige at modtage hele to forskellige slags stof: Melange og Swan Solid – begge i de smukkeste, varme julefarver.

Det er ikke blot et bæredygtig tiltag, men også en utrolig smuk og indbydende måde at pakke en gave ind

Nye materialer kræver nye tricks – det er en helt ny verden. Gavebåndet er ikke længere det centrale og dét, der bogstaveligt holder sammen på gaven, men det er derimod selve måden, hvorpå man binder stoffet sammen. Furoshiki hedder kunsten, hvilket er en japansk metode til at pakke ting ind i stof, som simpelthen er så imponerede. Og selvom det ser komplekst ud, er det faktisk utrolig simpelt. I kan se en film lige her, hvor vi viser to forskellige måder, man kan lave knuden på.

Det, der også sker når man prøver noget nyt (har vi fundet ud af) er, at man koncentrerer sig lidt mere og giver lidt ekstra kærlighed i hver gave, end man ville have gjort havde man fortsat ned af samme rille. For nok elsker vi at få gaver, men samtidig elsker vi også at GIVE gaver. En smuk indpakning er ikke kun med til at fortælle noget om selve gaven – en smuk indpakning siger også meget, om tiden og eftertanken, som afsenderen har lagt i / brugt på gaven. Og som vi før har sagt, så er den bedste gave nogen kan give, deres tid.

Gi’ den gas og en masse kærlighed med detaljerne

Nu har vi jo været så heldige at modtage smukt stof fra Rito, men sagen er den, at du kan bruge stort set alt du har liggende derhjemme. Det kan være en gammel dug, du klipper ud i forskellige størrelser? Eller måske et viskestykke? Et gammelt lagen eller lignende. The sky is the limit.

Når først du har fået pakket gaverne ind, kan de jo være noget så smukke i sin enkelthed – dog, synes vi, personligt, at det er rigtig yndigt at ligge en tørret blomst, en grangren eller lignede ved gaven for at gøre den en smule personlig. Det kunne også være, at du har været i sving med hjemmebag? Så kan du passende hænge en vaniljekrans eller en klejne ved i en snor.

Hygge-tip – pynt din gave med:

Evighedsblomster

Sukkerstang

Hjemmebag

Grangren

Giv dig i kast med kunsten – og endda på tilbud med 49%

Så i år står den altså på gaveindpakning i stof fremfor papir hjemme hos os og vi vil helt sikkert anbefale jer at hoppe med på den (forhåbentlige) bæredygtige trend. Vi vil derfor opfordre jer til at gå på opdagelse i Ritos mange smukke farvede og mønstrede stof – og overvejer du at gøre kunsten efter, så kan vi glædeligt meddele, at der lige nu er 49% at spare på Swan Solid stoffet! Og det er der alle dage frem til d. 24. december. Et julemirakel – intet mindre.

 

Knus og klejner, 
Cathrine & Marie-Louise

#spredglæden 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULESTUE, JULETRÆSPLANTAGE OG JULEMINDER