NOSTALGISKE PRÆMIER PÅ HØJKANT – Julehygge
24 PAKKEKALENDER IDEER 2020

NOSTALGISKE PRÆMIER PÅ HØJKANT

Dette indlæg indeholder reklamelinks * 

Som del af vores #spredglæden kampagne har vi, i stærkt samarbejde med Rito, fået muligheden for at forkæle en heldig person med to utrolig smukke præmier. Fra og med i dag – til og med fredag d. 20. november har I derude chancen for at vinde 1 x færdigbroderet juletræstæppe og 1 x broderi-kit, således at I selv kan lave jeres egen pakkekalender, alt sammen  til en samlet værdi af 1.850 kr.

“Julepynt og juletræstæpper må for guds skyld ikke blive for moderne eller stringent…”

Juletræstæpper, synes vi, er noget af det smukkeste at have liggende under træet. Det fuldender på en måde hele udtrykket, idet det skaber en fin lille ramme / indhegning af gaverne. Vi er som bekendt pjattede med den gode, gamle danske jul – herunder de klassiske motiver og traditionelle farver, som rød, grøn og guld. Det er blandt andet også derfor vi har valgt, at det er lige netop dét her juletræstæppe I kan vinde, som del af denne uges #spredglæden giveaway. En anden grund til, at vi har valgt præcis dette tæppe er også fordi det minder os utrolig meget om vores kære farmor og farfar, der netop altid ære den smukke, danske jul i deres julepynt og julestil, om man vil.

Julepynt og juletræstæpper må for guds skyld ikke blive for moderne eller stringent, hvis du spørger os. Vi sætter enorm stor pris på varme og velkendte farver og tilmed former – især når det omhandler juletræstæpper. Men det er helt bestemt en smagssag og heldigvis tilbyder Rito mere end ét design, hvilket vi bestemt synes I skal hoppe ind og udforske lige her. Satser I mere på et DIY-jul i år, kan I passende undersøge deres udvalg af juletræstæppe broderi-kits.

“Trods vores unge alder på daværende tidspunkt, er der næsten ikke et minde,
der står mere klart i vores hukommelse, end glæden ved en broderet julekalender
med små, fine gaver på”

Pakkekalendere er for os noget af det mest nostalgiske, vi kan komme i tanke om. Og det er bestemt noget, der har været med til at skabe den enorme juleglæde, der bor dybt inden i os begge. I tiden efter, at vores forældre blev skilt var pakkekalender-formatet, om man vil, en julesok på døren, som vi hver morgen spænede hen til med julelys i øjnene. Men før vores forældre blev skilt foregik pakkekalender-ræset i stedet på smukke, broderet kalendere, nøjagtig som den, der er på højkant i denne uge.

Trods vores unge alder på daværende tidspunkt (omkring 4-5 år) er der næsten ikke et minde, der står mere klart i vores hukommelse, end glæden ved en broderet julekalender med små, fine gaver på. Og det var netop små gaver, idet en sådan kalender ikke kan holde alverdens vægt, hvilket vi bare synes er fint. Fordi dengang handlende det jo i princippet ikke om hvad der gemte sig inde i gaverne – man var som barn ovenud lykkelig og taknemlig for alt, man fik. Det var selve konceptet, man var betaget af: hvor gemmer dagens tal sig? Gemmer det sig måske bag julemandens hat? Eller rensdyrenes gevir? Den broderede pakkekalender er ikke lavet til at gemme på en kaffemaskine, et apple-watch eller et par nye sko. Den er lavet til at skabe glæde via små, søde gaver / tanker. Og så er den desuden utrolig smuk at have hængende i sit hjem.

Se deres fine udvalg lige her – blandt andet den nedenfor, som vi også synes er så hyggelig!

“Hvordan deltager jeg i konkurrencen?”

Du deltager i konkurrencen om at vinde 1 x færdigbroderet juletræstæppe og 1 x pakkekalender broderi-kit på vores Instagram profil Julehygge. Det eneste, der ikke medfølger i præmien er dog beslaget til pakkekalenderen *. Det kan dog købes lige her.

Held og lykke!

Knus og klejner, 
Cathrine & Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 PAKKEKALENDER IDEER 2020