VIND GAVER OG #SPREDGLÆDEN – Julehygge
ANBEFALING - BYKALENDEREN

VIND GAVER OG #SPREDGLÆDEN

Vi har gennem de seneste par år haft lidt forskellige ‘formater’ her på bloggen i forhold til vores overordnede vision om at sprede julestemning, hvor vi blandt andet startede ud med en virtuel pakkekalender, der bestod af daglige konkurrencer med hyggelige gaver og præmier hver dag i december frem mod jul. Her havde vi særlig fokus på at skabe en hygge-eksplosion – masser af gaver til én heldig vinder hver evig eneste dag. Jul, jul og atter jul. De efterfølgende to år prøvede vi dog noget anderledes, hvor vi i stedet samlede en masse skønne gaver, produkter og oplevelser til 4 store delevenlige pakker, som vi udloddede hver søndag i advent. Her var fokus meget mere på at dele glæden sammen med dem, man holder kær.

#SPREDGLÆDEN KAMPAGNE

De forskellige formater har givet os indsigt og god erfaring både med samarbejdspartnere, dialog med jer dejlige følgere såvel som forståelse for, hvad der fungerer mere og mindre godt. Helt grundlæggende, er vi af den opfattelse, at det er mest berigende at give en gave frem for at modtage en, og vi forsøger derfor at transformere vores profil til at blive gaven, der bliver ved med at give. Vi har derfor på baggrund af de seneste år foretaget en jule-evaluering og har derudfra i år planlagt at skabe en gennemgående #spredglæden kampagne, som vi er så glade for endelig at kunne dele med jer! “Spred-glæde-tankegangen” kommer sig også af stor inspiration fra Karen Volfs “Juleglæde” kampagne i julen 2019, hvor man kunne nominere en person/organisation mv. der kunne vinde en række gaver. Det er en fantastisk mentalitet som vi kun kan rose til skyerne!

Vores #spredglæden kampagne går ud på, at vi i samarbejde med inspirerende virksomheder og passionerede iværksættere, vil fokusere på at sprede forventningens glæde ud over ugerne frem mod jul, både i oktober, november og december gennem ugentlige giveaways. Hvis I følger med på vores profil, så ved I måske, at forberedning er lig med julehygge. Vi tror i hvert fald på, at jo mere forberedt og i god tid man er, desto større er sandsynligheden for, at juleglæden indtræffer naturligt – og ikke føles påtvungen. Ved at sprede glæden ud er der således også mindre stress og jag, og chancen for, at du tager dig selv i at sige “ej, nu skal vi altså hygge fraaaa nu af” er derfor mindre.

HVORDAN DELTAGER MAN?

Vores #spredglæden kampagne består mere konkret af ugentlige giveaways og begynder allerede i morgen, torsdag d. 8. oktober. Vi opfordrer derfor, naturligvis, alle glade juleelskere at følge tæt med på vores Instagram profil @ julehyggedk, hvor alle vores konkurrencer udelukkende vil foregå. Så glæd jer! Det gør vi i hvert fald helt bestemt.

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANBEFALING - BYKALENDEREN