ANBEFALING – BYKALENDEREN – Julehygge
INSPIRATION TIL GAVEØNSKER

ANBEFALING – BYKALENDEREN

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder reklamelinks * 

Foto: Bykalenderen.dk/randerskalenderen

Den gode, gamle fysiske julekalender. Er der noget mere nostalgisk? I kender alle de traditionelle… den billige men (fantastiske) chokoladekalender nede fra Netto, skrabekalenderen fra Quick og tv-kalenderne fra Tv2 og DR1. Men der er en ny klassiker, der har meldt sin ankomst: bykalenderen og den er allerede i salg.

Bykalenderen er, synes vi, et genialt koncept, hvor man virkelig får meget for sine penge. Dejlig, god jysk kalender, ha ha. Navnet på kalenderen indikerer, at kalenderen er fyldt med hyggelige gaver og overraskelser fra forskellige lokalområder – og med over 23 danske byer, kan du være sikker på, at der er en bykalender nær dig. Vi skal helt bestemt have fingrene i en Aarhus kalender, det er stensikkert.

En hyggelig og samfundssind-agtig investering

Kalenderen er i sandhed, den hyggeligste og mest samfundssind-agtige investering du kan gøre dig i december, da gevinsterne bag lågerne både tillader, at du kan blive turist i egen by og måske endda forelske dig på ny i dets mange muligheder, alt i mens kalenderen samtidig tillader dig at støtte op omkring et stærkt lokalt handelsliv. Udover at forkæle dig selv, er et køb af hver kalender også med til at støtte op omkring en lokal velgørenhed. I Aarhus donerer kalenderen f.eks. minimum 30.000 kr. til Børnenes Kontor.

Kalenderen kan eksempelvis indeholde noget lækkert at spise eller drikke, et skønt produkt, gratis museumsbesøg eller billetter til sportsbegivenheder. Modsat chokoladekalenderens korte fornøjelse med et enkelt stykke chokolade om dagen, hvilket kan gøre en (læs: os) en smule rastløse og utålmodige efter dagens næste låge, gør bykalenderen derimod nedtællingen til juleaften sjov og mere aktiv, og strækker derfor fornøjelsen, så den varer hele dagen.

Men… er det et klubhæfte? Eller hvordan?

Det, som vi selv først tænkte var, om det fungerede som en form for klubhæfte? At man fik rabat i en lokal restaurant eller fik nogle tilbud i udvalgte butikker? Men det fandt vi hurtigt ud af, at kalenderen ikke skal forveksles med. Bykalenderen koster 200 kr. og når først du har lagt den betaling, så skal du ikke have flere penge op af lommen! Så skal du bare glæde dig over, at kalenderen har en værdi, der overskrider prisen by far, som du kan se frem til at nyde og dele med nogen, som du holder kær. Kalenderen er derfor også en rigtig god gaveidé, som du f.eks. kan give til din veninde, kæreste eller forældre – måske endda i adventsgave.

Hvordan fungerer det?

Åben // Det bedste element ved den fysiske kalender, hvis du spørger os.

Læs //Lågerne fungerer som gavebevis, når du skal medbringe hos
den pågældende butik / oplevelse / virksomhed.

Indløs // Bare rolig, der er lang indløsningsfrist, så du ikke bliver julestresset.

Vi opfordrer til, at du køber din kalender allerede nu. Sidste år blev de revet væk! Og som vi altid siger, så kan det altid betale sig at være i god tid med julens glæder og forberedelser. Forudbestiller du den nu, så vil du modtage den allerede i uge 44 – den kan købes lige her.

Husk, den bedste gave du kan give, er tid. Så brug tiden sammen med dem, du elsker. 

 

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL GAVEØNSKER