ÅRETS TV-JULEKALENDERE 2020 / SENDEPLAN – Julehygge
SEPTEMBER, SPEKULATIONER & STUDIESTART

ÅRETS TV-JULEKALENDERE 2020 / SENDEPLAN

Foreløbigt overblik over årets tv-julekalendere 2020

Nu er vi efterhånden kommet godt ind i efteråret, hvilket betyder, at de fleste tv-stationer så småt begynder at løfte sløret for hvad de har tænkt sig at sende på deres respektive kanaler. Vi opfordrer jer hermed til at læse med her på julebloggen, hvor vi lover at give et løbende overblik over årets tv-julekalendere for 2020.

 

DR1 // Julefeber kl. 19:30

DR Ramasjang // Nissebanden (G) kl. 17:00

DR Ultra // Endnu ikke oplyst

TV2 // Grethes Jul (adventskalender) – kl. 20:30 på TV 2

TV2 Charlie // The Julekalender – kl. 20:30

TV2 Zulu // Natholdets Julekalender 3 – ckl. 21:00

TV2 Play // Jul i Valhal – fra den 1. november

 

DR1 // Julefeber kl. 19:30

I samarbejde med Det Kongelige Teater har DR1 skabt en ny julekalender ved navn ‘Julefeber’. Ifølge DRs offentliggørelse kommer kalenderen til at handle om Bjørn, en 13-årige dreng, der bor sammen med sin far og lillesøster. Da børene desværre har mistet deres mor og faren nu derfor er den eneste med økonomisk indkomst har de svært ved at få det hele til at hænge sammen og bliver derfor nødt til at flytte ind på loftet på farens arbejdsplads, Det Kongelige Teater, hvor de holder sig skjult.

Vi er normalt ikke særlig begejstrede for DRs kalendere sammenlignet med Tv2 og er derfor meget spændte på denne. Billedet nedenfor samt en uddybet forklaring af kalenderens handling, leder umiddelbart vores tanker mod Absalons Hemmelighed og Theo & Den Magiske Talisman. Absalon Hemmelighed, fordi de også bor på “toppen” af Magasin og Hubert som også holder sig skjult i gangene understormagasinet. Theo & Den Magiske Talisman, fordi vi fornemmer, at kalenderen også kommer til at berøre emner som “døden” og “ensomhed” og dét at føle sig anderledes. Vi synes personligt, at DRs kalendere er meget “kolde” i selve måden de er filmet på og i de “farver”, der bliver brugt. Når det så er sagt, så ville vi da elske at blive positivt overraskede.

TV2 // Juleønsket (G) kl. 20.o0

I år bliver det en genudsendelse af Juleønsket fra 2015 – det er dermed også ensbetydende med at vi ikke får hverken Jesus & Josefine eller Jul i Valhal at se i år. Vi krydser endnu engang fingre for næste år. Det fantastiske ved TV2’s julekalender er at, overskuddet fra lågekalenderen går til Julemærkehjemmene, hvilket kun giver endnu større grund til at købe kalenderen! Du kan læse mere om Julemærkehjemmene her.


TV2
// Alletiders Jul (G) kl. 16:00

TV2 // Grethes Jul (adventskalender) – mandag kl. 20.30 på TV 2

TV2 Charlie // The Julekalender – kl. 20:30

TV2 Zulu // Natholdets Julekalender 3 – kl. 21:00

TV2 Play // Jul i Valhal – fra den 1. november

DR Ramasjang // Nissebanden  kl. 17:00

DR Ultra // Endnu ikke oplyst

Følg med for mere jul, hygge og inspiration på vores Facebook, Instagram & Podcast – @julehygge, @julehyggedk & ‘Nu det jul igen’

HYGGE-TIP

Selv før vi startede vores juleblog har vi i årevis fulgt med hos www.juleweb.dk. Her kan du blandt andet finde information om de mange julekalendre gennem tiden og finde overblikket over dette års tv-julekalendre 2020.  Juleweb er i den grad en garvet spiller når det kommer til alt, der er værd at vide om julen og særligt når det kommer til film og tv. Det er en varm anbefaling at følge med hos ham.

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER, SPEKULATIONER & STUDIESTART