APROPOS INGENTING #4 – Julehygge
JULENS TV OG JULEFILM 2019

APROPOS INGENTING #4

For det første vil vi lige benytte det nye år til at takke for alle jer der følger med. Vi er så taknemmelige for, at I ønsker at tage del i vores juleunivers og sprede juleglæden, som har været vores mission siden vi startede. Vi har begge været spændt til det yderste gennem hele december og har haft ualmindelig travlt – garanteret ligesom så mange andre. Vi har derfor trukket stikket fuldstændig mellem jul og nytår, men nu er det som om, at der allerede er fuld fart på igen! Så læs med og bliv klogere på hvad vi, apropos ingenting, har lavet på det seneste.

Apropos ingenting, så…

// trækker jeg, Cathrine, for første gang vejret som færdiguddannet med en PBA i Design og Business med speciale i Branding & Marketing Management. Det føles vildt underligt, men samtidig rart endelig at være færdig, hvilket også har betydet, at jeg for første gang i mange år endelig har har nyde julen og slappe helt af. Om 2020 står på job, en kandidat eller noget helt tredje må tiden vise. For nu, så nyder jeg at kunne give en smule slip og bare slå helt fra.

// så vil jeg (Cathrine) gøre det til mit nytårsfortæt at tage mig sammen og tage stilling! Jeg har i flere år haft en Organdoner flyer liggende og nu må det være nu. Så jeg har tilmeldt mig som organdoner.

// afslutter jeg mit, Marie-Louise, mit praktikforløb efter 5 måneder i forbindelse med mit studie. Det har været en utrolig spændende oplevelse og jeg har mødt de dejligste og dygtigste mennesker. Jeg har min sidste dag på fredag og det bliver en smule sorgmodigt; og det bliver underligt pludselig ikke at have en hverdag sammen med de mennesker, som jeg har lært så godt at kende de seneste par måneder. Men det har været en skøn og lærerig tid og jeg har nydt mit praktikophold.

// skal jeg, Marie-Louise, snart til at gå igang med at skrive mit speciale. Hvor vildt er det ikke lige? Jeg føler kun, at det er voksne mennesker, der skriver speciale. Tiden går simpelthen alt for stærkt!

// har jeg, Cathrine, foretaget en ‘forårs-rengøring’ om man vil og fået gjort rent og tømt ud! Det har været så dejligt at få et overblik over alle køkkenting og alt mit tøj. Det er blevet sorteret og ryddet ud – og det er skønt! Det er faktisk ret hyggeligt når man kommer igang. Tænd nogle lys og smæk dit yndlingsmusik på anlægget! Klar anbefaling herfra.

 

Følg med på vores Instagram @julehyggedk and vores Facebook profil Julehygge 

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULENS TV OG JULEFILM 2019