LISTE OVER DE BEDSTE JULEFILM // TOP 24 – Julehygge
JULEGAVER TIL HAM, HENDE OG FORÆLDRE

LISTE OVER DE BEDSTE JULEFILM // TOP 24

Er I begyndt så småt at komme i julestemning derude? Hvis ikke, så er det bare at blive ved med at læse med, fordi i dag skal vi tale om noget af det bedste julen bringer og giver anledning til; nemlig, de kære julefilm. Vi har lavet en samlet liste over vores absolut yndlings julefilm og vi endte ironisk nok med at finde 24 film – én til hver dag op mod jul. At se julefilm er noget af det hyggeligste man kan fordrive sin tid på i julen, enten alene derhjemme under dynen med en stor kop varm kakao, eller sammen med familie og venner, samlet i stuen over æbleskriver, småkager og nisseøl. De fleste af vores valgte julefilm er klassikere, som sagtens kan tåle at blive set igen og igen og igen også igen. Julen er for os utrolig nostalgisk og romantisk, hvilket også afspejler vores liste over bedste julefilm, som kommer herunder i tilfældig rækkefølge:

1) How the Grinch Stole Christmas

2) ELF

3) Love actually

4) Home Alone

5) The Santa Clause

6) Barbie og nøddeknækkeren

7) The Holiday

8) A Christmas Carol (Mickey Mouse)

9) Far til fire – Julebal i nisseland

10) Annabelles juleønske

11) Polar expressen

12) A Christmas Carol (Jim Carrey)

13) Bossen og bumsen

14) Skønheden og udyret: Den fortryllende jul

15) Mickey fejre jul i andeby

16) Mikey fejre jul alle sine venner

17) En juleromance

18) Rudolf med den røde tud

19) Nøddebo Præstegård

20) Jack Frost

21) Christmas with the Kranks

22) The Family Stone

23) Muppets: A Christmas Carol

24) Fars fede juleferie

Vi er nødt til også at fremhæve disse to kortfilm af Disney, som uden tvivl er det mest julede man kan komme i nærheden af: Mickey: Natten før jul (1933) og Mickey: Den gode gerning (1923). Vi mindes begge disse, som værende nogle af de aller første julefilm vi er blevet præsenteret for, og de har været tilbagevendende hvert år sidenhen. Vi kan gengive hver eneste replik og sangvers i begge film, og den får ikke for lidt! Vi er begge stadig lykkelige ejere af en VHS maskine, som bliver løftet op fra kælderen hvert år til juletid, så vi kan sidde og mindes barndommen, som vi ryger lige tilbage i hver gang vi nærmer os december.


Knus og klejner,

Cathrine og Louise Brandenborg

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVER TIL HAM, HENDE OG FORÆLDRE