5 TIPS TIL AT KOMME I JULESTEMNING I NOVEMBER – Julehygge
LYSHYGGE // ET MILJØVENLIGT ALTERNATIV

5 TIPS TIL AT KOMME I JULESTEMNING I NOVEMBER

Vi er nået til november måned og det er nu endelig socialt acceptabelt at glæde sig til julen! Nu er der ingen dårlige undskyldninger eller omveje til at undgå julehyggen. Der er kun 1 måned til, at vi rammer december, så hvis du ikke allerede så småt er begyndt at komme i julestemning, så synes vi, at det er ved at være på tide! Vi har derfor nedfældet 5 tips og råd til, hvordan du nemt og hurtigt kommer i julestemning. Læs med nedenfor:

1 // Julemarkeder, julemarkeder og julemarkeder

          Fotokilde: Unsplash

November måned er lig julemarkeder. Over alt i landet springer julemarkeder op; store som små. Smukke julelys, duften af brændte mandler og smagen af gløgg får en i en helt speciel stemning og et helt særligt tempo. Du kan læse vores liste over julemarkeder for 2019 lige her.

At besøge julemarkeder er altid en stensikker både at tage del i den landsdækkende julehygge, hvor dufte, sanser og minder vækkes til live. Oven i hatten, så bidrager julemarkeder også ofte til inspiration til indretning, værtindeidéer og julegaver.

2 // Tag forskud på julegaveindkøbene


Den travle juletid er for mange forbundet med et værre gaveræs og tilbud til højre og til ventre. Vi giver jer derfor et hjertevarmt tip om at starte med at påbegynde gaveindkøbene, allerede i begyndelsen af november måned. Vi anbefaler, at du gør en dag ud af det, enten med en god veninde, din mor eller søskende; hop på café til en varm kop kakao og del en omgang churros ned af strøget, og tag én butik ad gangen. Stille og rolig i godt selskab.

3 // Julekalender


Vi vil i den grad anbefale dig at få indkøbt en julekalender eller to, så du er klar til d. 1. december! Om enten det er den dyre fra Summerbird i høj kvalitet, den billige fra Netto med det klassiske design eller den obligatoriske skrabejulekalender, hvor man hvert år – som altid – kun er ét juletræ væk fra millionen. Fysiske julekalendere har mere end et formål, da de samtidige fungerer som hyggeligt pynt til hjemmet, hvilket fører os videre til det næste juletip.

4 // Pynt op, pynt op, pynt op


Indtil nu, har det måske virket en smule for tidligt at hive kassen med julepynt op fra kælderen. Meeeen, nu er det ved at være op over, at man støver det smukke julepynt klar. Om ikke andet, så kryds en dag af i kalenderen en dag i november, hvor du tager dig tiden til at pynte op enten i dit eget, rolige selskab eller med en god veninde eller kæreste. De fleste aktiviter er ofte hyggeligst at dele sammen; men vi synes ikke, at man skal undervurderer hvor skønt det kan være at slappe af og nyde sit eget selskab. Så frem med pynten og forvandl dit hyggelige hjem til et julehjem.

5 // Juledekorationer

I forlængelse af tip 3 og 4 er det også nu, hvor du skal i gang med at udfolde dine kreative evner gemmen mos, gran og stearinlys. Her er det kun fantasien, der sætter grænser og vi garanterer hygge for alle pengene!

Følg med på vores Instagram @julehyggedk and vores Facebook profil Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYSHYGGE // ET MILJØVENLIGT ALTERNATIV