APROPOS INGENTING #2 – Julehygge
ÅRETS TV-JULEKALENDERE 2019

APROPOS INGENTING #2

Apropos ingenting, så…

// Arbejder vi på højtryk for at få styr på vores planer for Jul i Tivoli Friheden 2019, hvor vi igen i år skal konceptudvikle og eksekvere på vores eget julekoncept: Nissernes Postkontor. I morgen har vi et møde med det skønne jule-team i Friheden og på den anden side af Halloween går vi for alvor igang med forberedelserne og vi kan næsten ikke vente.

// Er vi i gang med forberedelserne til vores 24 års fødselsdag d. 16. oktober. Hvert eneste år inviterer vi vores veninder til en temafest, som tidligere har stået på: Disney Prinsesse Fest, Harry Potter Fest, Børnefødselsdag og Tvillinge Temafest. I år er temaet Cocktail Party og vi glæder os!

// Pakker jeg (Marie-Louise) på livet løs, da jeg sidst på måneden flytter i ny lejlighed. Jeg har simpelthen fundet mig den dejligste lejlighed helt for mig selv! Jeg kan næsten ikke komme for hurtigt igang med at pynte den op fra kælder til kvist – i alle kroge og karme. Ih, hvor bliver det hyggeligt! Men det er dog med blandede følelser, da jeg endnu ikke før har boet alene. Det bliver nervepirrende, men spændende!

// Knokler jeg (Cathrine) stadig med min afsluttende bacheloropgave og gør mig i samme omgang en masse overvejelser omkring hvad mit næste skridt skal være. Som færdiguddannet til december følger der en masse tanker omkring kandidatuddannelser, fuldtidsjob og a-kasse. Der er så mange muligheder, at jeg næsten ikke kan danne mig et overblik. For nu, vil jeg fokusere på min afsluttende opgave, og så må vi se om jeg bliver inspireret inden vi rammer det nye år.

// Har jeg (Cathrine) lavet en lille top 5 over mine yndlings striktrøjer i anledning af, at det skønne efterårsvejr for alvor har meldt sin ankomst. Striktøjen er Skandinaviens uniform og jeg bærer den med stolthed. I sidste uge gav jeg et slag på tasken over antallet af mine striktrøjer på 28 stk. Efter en grundig inspektion af mit skab kan jeg nu sige, at jeg havde skudt helt forkert. Det korrekte antal er 38 (dette er kun striks uden at jeg har talt mine julesweatre med). Dette faktum afføder endnu en apropos..

// Apropos 38 strik, så har jeg lovet mig selv og min kæreste ikke at købe mere tøj resten af året. Det bliver svært men en udfordring jeg tager op!

Top 5 over mine yndlings striktrøjer //
Alle strik på min top 5 er fra H&M (som resultat af en mindre arbejdsskade :-))

// 1.

// 2.

// 3.


// 4.

// 5.

 

Følg med på vores Instagram @julehyggedk and vores Facebook profil Julehygge 

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRETS TV-JULEKALENDERE 2019