VINTERENS MUST-HAVES 2019 | FLYVERDRAGT OG TERMOTØJ – Julehygge
APROPOS INGENTING #1

VINTERENS MUST-HAVES 2019 | FLYVERDRAGT OG TERMOTØJ

Det er i dag d. 1. oktober og SÅ må man sige, at efteråret endelig er kommet for at blive! Temperaturen falder, vinden tager til og vi må bagerst skabet og hive vintergarderoben frem. De sidste par år har vi lavet et indlæg omkring flyverdragter og samtidig givet en guide over årets mange muligheder. I år vil vi komme med vores bud på vinterens must-haves i 2019.

Flyverdragten har genvundet sin plads i det danske modebillede

Det er helt vildt, så hurtigt, at flyverdragten har genvundet sin plads i det danske modebillede – en udvikling, som vi er yderst tilfredse med. For 3 år siden, da jeg, Cathrine, for første gang mødte op på mit studie iført min vinteruniform/overlevelsesdragt, var det ikke ét direkte modefænomen, jeg havde forsøgt mig med. Det var udelukkende fordi, at jeg fryser så meget, som jeg gør. Men nu er flyverdragten for alvor blevet accepteret og vi kan se et skifte fra den teenage-agtige tilgang til overtøj, hvor man helst skulle se fin og feminin ud, til nu at have fokus på en mere praktisk og funktionel tilgang til overtøjet. Det synes vi er en skøn udvikling.

Med hele 2 flyverdragter og 2 vinterjakker, føler jeg (Cathrine) i år, at det er tid til at tilføje et termo-sæt til garderoben. Det er ingen hemmelighed, at jeg i mange år har ønsket mig et termo-sæt til at klare efterårets kølige overgang og ligeledes til at bære inden under vinterjakken. Der er i sandhed intet i min optik, der hedder dårligt vejr – kun dårlig påklædning! Er du af samme overbevisning, så se med herunder:

Liste over flyverdragter og termo-sæt

Global Funk 

Crystal rainbow

Barbaras choice

The Dalset

Druds

Noisy May

Termoland

 

Hjælpsomme søgeord:

Flyverdragt, Heldragt, Snowsuit, Ouiltet heldragt, Jumpsuit, Wholesuit

 

 

Vi kan i den grad anbefale og råde jer til at investere i en enten en flyverdragt eller et termosæt. God jul og god jagt!

 

Følg med på vores Instagram @julehyggedk and vores Facebook profil Julehygge

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APROPOS INGENTING #1