APROPOS INGENTING #1 – Julehygge
5 TIPS TIL AT KOMME I JULESTEMNING I SEPTEMBER

APROPOS INGENTING #1

Vi elsker at dele ud af vores tanker, minder og anbefalinger om julen her på bloggen, og ligeledes at give jer alle et indblik i vores entusiasme omkring højtiden gennem vores Instagram @julehyggedk. Fremover vil vi indføre flere indlæg som dette – hvor vi kort fortæller om hvad vi går og laver for tiden, hvad vi har af planer og alt derimellem. Vi tænkte, at det kunne være en god idé, da vi på den måde kan få nogle indlæg ud til jer noget oftere og at I samtidig også kan komme lidt tættere på os og lære lidt mere om hvem vi er, som personer.

Apropos ingenting, så:

// Knokler Cathrine i øjeblikket med sin afsluttende opgave på studiet. Så der er faktisk flere grunde til at december er den skønneste måned på året – slut december er Cathrine nemlig professionsbachelor i Marketing, Design & Branding ved VIA.

// Opdagede vi, til Finders Keepers her i weekenden, den fineste forretning – livsstils konceptet HowAbout. Tørrede blomster, who would have guessed? Så flot, så dekorativt og så holder de jo for evigt altså. Perfekt til selvforkælelse og oplagt til gave eller værtindegave. Jeg, Marie-Louise endte med at købe 4 bundt (25 kr stk) samt en fin cylinderformet glasvase. Varm anbefaling herfra.

// Har vi i dag nydt det dejlige solskinsvejr og tilbragt dagen på loppemarkedet på Ingerslev Boulevard, Aarhus. Vi kom begge hjem med noget guld, synes vi selv. Cathrine fik købt en te-varmer, nogle fine keramik kopper og en VHS maskine. Louise fik købt to VHS film (Pocahontas og Mickey i Prinsen og Tiggerdrengen), fire Royal Copenhagen juleplatter og et fint legetøjstog fra Søsterne Grene fra 80’erne.

// Er vi begge begyndt at cykle med cykelhjelm. Det lyder ikke imponerende og det burde være et selvfølge, det er vi klar over, men nu forsøger vi virkelig at holde hinanden op på det og det går indtil videre fremragende!

// Har Cathrine gjort sin altan vinterklar. Simpelthen. Lyskæden er kommet frem, hynder og planter er rykket indenfor alt imens, at møblerne er rykket ind under halvtag. NU kan efteråret bare komme an.

// Er det sørme jævndøgn i morgen, hvilket betyder, at natten rent astronomisk set overhaler dagen. Vi bevæger os nu mod vinterhalvåret og går koldere tider i møde – og sådan vil det være frem til den 20. marts, hvor dagen igen kommer foran. Jævndøgn er for mange et trist og hårdt vendepunkt, men for os markerer det en skøn og vigtig milepæl på vejen mod jul.

Følg med på vores Instagram @julehyggedk and vores Facebook profil Julehygge 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TIPS TIL AT KOMME I JULESTEMNING I SEPTEMBER