5 TIPS TIL AT KOMME I JULESTEMNING I SEPTEMBER – Julehygge
EFTERÅRSHYGGE MED CITRUSFRUGTER

5 TIPS TIL AT KOMME I JULESTEMNING I SEPTEMBER

September måned er for vores vedkommende ensbetydende med, at hyggen for alvor bliver skudt igang. Vejret ændrer sig ligesåvel som garderoben – men det kan være svært at acceptere, at det er blevet koldere udenfor og det er nemt at se sig surt på det hele. For at gøre overgangen fra sensommer til efteråret lidt sjovere, har vi derfor sammenstrikket 5 tips og råd til, hvordan du kommer i tidlig julestemning allerede i september måned.

1. Light it up
Tag et stop forbi din lokale stearinlys-pusher om enten det er IKEA, Søstrene Grene eller et nærtliggende supermarked. Bloklys, fyrfadslys, LED lys eller noget helt fjerde – det handler alt sammen om stemningen lyset bringer. Et hygge-tip i denne forbindelse: tilkøb en fin kurv eller beholder at opbevare lysene i, så de på den måde altid er lige ved hånden og tilmed pynter fint på værelset.

2. Sweater-weather
En omrokering i klædeskabet gør en kæmpe forskel! Ved at pakke de korte sommerkjoler væk og bringe de varme striktrøjer frem, vil du på den måde kickstarte efterårsgarderoben og dagligt glæde dig over alle de striktrøjer du kan hoppe i. Endnu et hygge-tip: Hvis du ikke allerede er den lykkelige ejer – så synes vi, at du skulle hoppe ned i Flying Tiger eller H&M og få købt nogle hygge-strømper. Det er et skønt alternativ til hjemmesko, når man trisser rundt derhjemme.

3. Snue og snotnæser
September er – udover starten på efteråret – samtidig også starten på efterårssnuen og forkølelser. I denne forbindelse er vores tip at lave et flaske hjemmelavet ingefærshots. Sørg for at pak dig godt ind med lag på lag og hvis du cykler, så er det også ved at være nu, at et par finger-vanter kommer til sin ret. Det bringer samtidig en lidt hyggelig julestemning i stemning, da man som oftes bruger vanter i vinterperioden.

4. To thé or not to thé
Et helt enkelt og lavpraktisk råd er at give théen en større plads i køkkenet. Duften, effekten og varmen ved thé skaber bare en helt særlig og rolig stemning. Tag en hyggelig eftermiddag i Søstrene Grene og få købt lidt forskellige pakker thé og tilkøb evt. en stor dejlig kop. SÅ er du klar til når kulden for alvor rammer!
Hygge-anbefaling: Vores absolut ynglings smag er kvæde-thé. Mhhh. Nostalgi og god smag!

5. Inviter efterårsfarverne indenfor
Uden at gå total all-in på julen og julepynten endnu, så giv halv gas og bring i stedet nogle efterårsfarver og lidt natur ind i stuen. Dét at pynte op giver i sig selv sådan en dejlig fornemmelse og rar følelse. En nem og smuk måde at pynte op med efterårsfarver er blandt andet ved at lave en ‘citrus snor’, som vi tidligere har lavet et indlæg omkring. Læs endelig mere og lad dig inspirere!

Har du andre ideer til hvordan du kommer i julestemning her tidligere på efteråret? Så sig endelig til.

I kan fange os på Facebook og på Instagram!

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSHYGGE MED CITRUSFRUGTER