TIL JUL HOS…. – Julehygge
TOP 30 // LISTE OVER BEDSTE JULEFILM

TIL JUL HOS….

En serie af indlæg under overskriften “Til jul hos…”

Trods faste, danske juletraditioner bliver julen ofte opfattet og fejret forskelligt i forskellige familier. Vi har derfor tænkt os at lave en serie af indlæg under overskriften ‘Til jul hos….”, der kommer til at blive udgivet løbende i december, hvor vi inddrager forskellige bloggere og hører om deres forhold til den fantastiske højtid. Tanken bag projektet er at kaste lys på forskellige opfattelser og forventninger til julen, og samtidig afspejle hvert enkelt blogunivers bedst muligt i indlæggene.

Julen har mange forskellige betydninger

Vi befinder os i øjeblikket i en klynge for os selv, hvor der modsat findes større klynger af “modebloggere”, “livsstilsbloggere” og “madlavningsblogge”, og vi synes derfor det kunne være spændende at få lidt mere indsigt i netop disse. Vi forsøger derfor at se udover vores egne interesser og intense forhold til jul, og inddrager i stedet forskellige og mere varierede perspektiver.

Vi er jo tossede med jul og vi er har derfor en meget klar idé om julen og hvordan den bør fejres; mens andre måske har anderledes tanker og traditioner? Og måske kan vi endda lære noget af hinanden? Det er i hvert fald dét vi har tænkt os at finde ud af i denne her serie af indlæg, og vi glæder os meget til at høre hvordan andre hygger sig i den søde juletid.

 

Første indlæg af “Til jul hos….” udkommer i morgen, så husk endelig at følg med!

 

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 30 // LISTE OVER BEDSTE JULEFILM