ART BY ME – SLIP DIN INDRE KUNSTNER FRI – Julehygge
ADVENTSKONKURRENCE #2 ADVENT

ART BY ME – SLIP DIN INDRE KUNSTNER FRI

 Sponsoreret indlæg

ART BY ME – ET HELT IGENNEM GENIALT KONCEPT

Art By Me, som oprindelig blev startet op i Aalborg, er nu også rykket til Aarhus! Det betyder, at du nu kan slippe din indre kunstner fri og male dit egen porcelæn på Vesterbro Torv i Aarhus. Konceptet er simpelt og genialt: mal dit eget porcelæn. Art By Me inviterer indenfor i varmen til fordybelse og hygge, i kreative rammer og i en rolig og indbydende atmosfære; så grib fat om penslen, mal noget valgfri keramik og gør det personligt. Hos Art By Me er du kunsteren bag dit eget kunstværk.

Vi faldt over deres hyggelige koncept en kold efterårsaften, da vi gik forbi den nyåbnede butik på Vesterbro Torv. Det tog os ikke andet end et sekund, før vi fandt os selv inde i butikken. Vi blev mødt af en hyggelig stemning og et imødekommende personale, der bød os velkommen og tog sig tiden til at forklare konceptet. Selve lokalet er også utrolig hyggeligt og charmerende, og det er lige præcis sådan et sted, man sagtens ville kunne bruge en hel eftermiddag. Alt i alt, et genialt koncept lige i vores ånd!

Bag dette kreative koncept finder vi Annette Terp og Mette Fruensgaard, der sammen skabte Art By Me tilbage i 2017. Grundtanken bag konceptet var at skabe et roligt og kreativt univers, hvor tankerne og kreativiteten kan få frit spil. Og det må man sige, at de har lykkedes med!

Hyggetip 

Booking er ikke nødvendig, men hvis du vil være sikker,
kan du her  reservere et bord i en af vores to afdelinger:

Aalborg tlf: +45 27 63 32 32
Aarhus tlf: +45 40 60 50 56

EN OPLAGT GAVEIDÉ

Udover at være en hyggelig juleaktivitet, ligger konceptet tilmed op til inspiration og nærvær, hvor både børn og voksne kan udfolde sig kreativt, og det er derfor den oplagte gaveidé! Man kan eksempelvis glæde sin mor med et besøg hos Art By Me, hvor man kan hygge sig sammen omkring et fælles og kreativt projekt. Derudover er det også en oplagt gaveidé, hvis du kender en kreativ sjæl, der vil sætte pris på en dag i fantasifulde rammer eller blot kender en, der godt kunne trænge til et afbræk i den travle juletid. Du kunne oveni hatten ramme to fluer med ét smæk, og forære hvad end du får produceret, væk i julegave eller som årets mandelgave. Det er som sagt de hjemmelavede og personlige julegaver, som man sætter størst pris på at modtage.

Billederne er lånt fra Art By Me’s inspirerende Instagram profil, som I kan finde lige her

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKONKURRENCE #2 ADVENT