WOONIT – BOLIGINTERIØR TIL JULEN – Julehygge
ADVENTSKONKURRENCE #1 ADVENT

WOONIT – BOLIGINTERIØR TIL JULEN

Sponsoreret indlæg

Woonit designer og producerer stemningsfyldt boliginteriør, hvor farver, uhøjtidelighed og alsidige materialer kendetegner deres håndlavede produkter, der produceres lokalt på Fyn. Selve navnet “Woonit” er en sammensmeltning af materialerne ”wood”, ”wool” og ”knit”, som jo for os bare skråler hygge. Woonit’s unikke produkter og design kan nemt integreres med andre designs i boligen, og der er netop deres brug af forskellige materialer og farver, der giver personlighed og stemning i hjemmet. Woonit’s produkter er efter vores mening, utrolig spændende og kreative, og vi anbefaler jer alle at tage et smut forbi deres fine webshop.

Boliginteriør til julen

Woonit hævder, at der næsten ikke er noget mere traditionelt end et rødt og hvidt flettet julehjerte; og det kan vi kun give dem ret! De slår samtidig et slag for, at der skal ønskes glædelig jul på god, gammeldags dansk manér, og ikke alt det merry x-mas pjat. Vi er yderst begejstrede for, at man i juletiden kan skifte sine billeder og grafik ud på væggene med nogle juleplakater i stedet, således at julen er gemmenført i hele hjemmet.

Plakaterne passer, efter vores mening, ind i alle hjem! Til juletosser, som os selv, er det prikken over i’et af få sådan en plakat op på væggen, men vi tænker særligt, at det er en oplagt, alternativ idé, til de derude der ikke synes, at det er fedt med alt for meget julepynt i hjemmet. På den måde fungerer juleplakaten, som mere disket julepynt, der skaber stemning på en stilren facon. Alt i alt, en utrolig god idé til at skabe julehygge og tilmed en rigtig god idé til adventsgaver.

Designeren bag Woonit

Bag Woonit og de mange designs sidder designingenøren, Malene Tofveson Nibe, der er opvokset i kreative og fantasifulde rammer. Det er netop den kreative frihed og opbakning, der har gjort Malene til den kreative ildsjæl som hun er, hvor specielt boligindretning har haft en stor betydning. Med en uddannelse som designingeniør med i bagagen, har Malene tilegnet sig en stor viden indenfor både materialer, produktion og design. Idéerne til Woonits produkter udspringer oftest af Malenes egne behov i hendes eget hjem, og afspejler tilmed hendes farverige og vovede stil.

 

 

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKONKURRENCE #1 ADVENT