VIND GAVER I VORES VIRTUELLE ADVENTSKALENDER – Julehygge
JUL I DEN GAMLE BY

VIND GAVER I VORES VIRTUELLE ADVENTSKALENDER

Sponsoreret indlæg

NU er der ikke længe til, at vi rammer d. 1. december og dermed heller ikke lang tid,
at vi rammer d. 1. søndag i advent.

Vi skabte i julen 2017 en virtuel pakkekalender, hvor man kunne vinde gaver hver evig eneste dag gennem konkurrencer på vores Facebook og Instagram. Vi udloddende gaver og lavede aftaler med virksomheder som f.eks. Cozy by JZ af Julie Zangenberg, Tivoli Friheden, Karen Volf, Citat Plakat, GRØD, Julesweaters, FIKA og Baresso. Det var rigtig spændende at få sådan en omfattende pakkekalender til at gå op i en højere enhed, og vi syntes, at det var utrolig dejligt at kunne forkæle jer læsere med daglige gaver og overraskelser hver dag op imod jul. Vi oplevede en stor interesse i konceptet, hvilket har givet os lysten til at skabe noget ligende igen i år for julen 2018.

Gaven der bliver ved med at give

Helt grundlæggende, er vi af den opfattelse, at det er mest berigende at give en gave frem for at modtage en, og vi forsøger derfor at transformere bloggen til at blive gaven, der bliver ved med at give. Vi har siden sidste år tænkt over hvad vi kunne forbedre fra sidste år og hvordan vi kunne skabe en endnu bedre oplevelse for alle jer der læser med og deltager i vores konkurrencer. Vi har derfor i den seneste tid været i ‘forberedningsmode’ og disse uger er derfor travle, MEN nu kan vi endelig løfte sløret for hvad vi har gået og fiflet med, og vi er utrolig spændte på at dele det med jer!

Når vi rammer december måned inviterer vi nemlig jer alle ind i vores juleunivers og åbner op for en virtuel adventskalender, hvor du hver søndag i advent kan vinde én stor adventspakke proppet med en masse hyggelige gaver og præmier! Grunden til, at vi har valgt at lave en adventskalender er den samme som sidste år, hvilket udspringer af vores grundlæggende ønske om at sprede juleglæde og julestemning. Hvad adskiller adventskalenderen fra pakkekalenderen er, at man som den heldige vinder, vinder én samlet stor præmie, frem for mindre præmier hver dag. Vi har altså skabt en bombe fyldt med juleglæde og julehygge! Konkurrencerne kommer derfor til at køre hver uge fra mandag til søndag, så forventningens glæde kan nå at komme helt til tops!

Hvad kan man vinde i adventskalenderen?

Gaverne man kan vinde omfatter alt fra hyggelige oplevelser og produkter, til lækre smagsoplevelser til maven og til den søde tand. Vi har været ude og lave enkelt aftaler med de hyggeligste forretninger og virksomheder, som I vil høre meget mere om, når vi begynder at åbne for lågerne.

Hvordan deltager man i konkurrencerne? 

Når vi nærmer os december måned vil vi gå mere ned i detaljen i forhold til, hvad der skal til for at få fat i en eller flere af disse lækre gaver, men hvad vi kan fortælle er, at adventskalenderen kommer til at finde sted her på bloggen, samt vores Facebook og Instagram profil. Så husk at hold jer opdateret på alle tre medier.

Vi her derfor brug for din hjælp til at sprede det gode budskab blandt venner og familie og dermed øge dine egne vinderchancer i og med, at mange af vores gaver omfatter mere end bare én person, da gode oplevelser jo ofte skal deles. Vi kan hurtigt blive enige om, at den egentlig mening med jul handler om meget andet end gaver, men det har nu alligevel en stor betydning for barnlige sjæle som os selv, og er noget vi elsker at dele ud af og hygge omkring.

Planer og ambitioner 

Vi har utrolig mange planer og ambitioner for vores blog, og vi bruger utrolig meget energi på at få vores idéer til at se dagens lys. Vi tilhører en generation, som ikke har lært at lave en perfekt brun sovs fra bunden, eller at lave pebernødder som rent faktisk smager af pebernødder, men det har vi tænkt os at gøre noget ved. Vi er ivrige efter at lære og ikke mindst at lære fra os, og dermed sprede julen og det gode budskab. Ved siden af vores virtuelle pakkekalender, har vi derfor også forskellige planlagte jule-aktiviter, som I kan deltage i og som nok skal få jer varmet op og sat jer i julestemning inden vi rammer d. 24. december. Vores planlagte aktiviteter vil derfor have fokus på hygge, læring og fællesskab – det kan I trygt glæde jer til.

Vi er stadig i fuld sving med at lave aftaler og snakke med spændende og interessante mennesker, som alle ønsker at være en del af vores julehygge. Vi har oplevet stor interesse og opbakning omkring vores juleunivers, og det er helt bestemt noget der varmer vores julehjerter, og giver os tilmed endnu mere blod på tanden til at skabe inspirerende og nyttig indhold til jer alle.

 

Knus og klejner,

Cathrine og Louise Brandenborg

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUL I DEN GAMLE BY