JULETRÆ LEVERET LIGE TIL DØREN – JULETRÆSHOPPEN – Julehygge
HVEM STÅR BAG JULEHYGGE?

JULETRÆ LEVERET LIGE TIL DØREN – JULETRÆSHOPPEN


Sponsoreret indlæg

ÅRETS FØRSTE JULEGAVE LEVERET LIGE TIL DØREN

SÅ er der endelig kommet juletræ op i hver af vores respektive lejligheder, og det er ikke én dag for tidligt, efter vores mening. Vi har været så heldige at modtage en tidlig julegave fra Juletræshoppen, der foruden FRI FRAGT tilmed leverer LIGE til døren i Aarhus og omegn. Vi er personlig helt oppe og køre over konceptet! Vi går begge ind en travl tid fyldt med både eksamen og jobs sideløbende med studiet, og vi har tilmed gang i en masse spændende projekter med julebloggen. Er der noget vi elsker, så er det juletræer; og er der noget vi elsker mere end det, så er det processen i selv at udvælge og fælde et juletræ. Men da vi som sagt er presset på tid og resourcer, er vi derfor ovenud lykkelige over at være blevet opmærksom på Juletræshoppen og deres nemme alternativ til levering af årets juletræ!

BRUG KODEN: JULEHYGGE

.. OG FÅ EN VASKEÆGTE JULEPRIS PÅ KUN 200 ,- UANSET STØRRELSE PÅ TRÆET

HVAD ER JULETRÆSHOPPEN?

Juletræshoppen er en Aarhus baseret virksomhed etableret i 2017, hvis formål er at gøre juletiden nemmere for dig og give kunden en god oplevelse. Konceptet er startet op af to unge gutter, der ikke kunne forlige sig med, at det burde være så besværligt og dyrt at anskaffe sig et juletræ. De har derfor sat sig for at levere juletræer af høj kvalitet til hele Aarhus området.

NORDMANNSGRAN

Det er udelukkende sorten Nordmanngran, du kan finde på Juletræshoppen, hvilket er oplagt, da denne sort er den mest populære i Danmark og ikke mindst i størstedelen af Europa. Nordmannsgran er kendetegnet ved dets bløde og mørkegrønne nåle, der har stor fylde og fasthed. Er du god til at vande og passe på træet, kan denne sort holde længe og du undgår derfor at det drysser. Endnu en fordel ved brug af Juletræshoppen er, at juletræerne altid er friskfældet ved bestilling.

“Et Nordmannsgran juletræ er ikke kun til juleaften –
træet nydes og giver julestemning i en stor del af juletiden.”
– Juletræshoppen

HYGGE-TIP #1

Juletræshoppen anbefaler…
“Vi anbefaler ved udpakning, at man lige ryster træet og lader det stå i ca. 24 timer,
så det kan få lov til at folde sig rigtigt ud. Ønsker man at træet skal holde længere,
anbefales det at anskaffe sig en fod, hvor man kan komme vand i.”

 

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM STÅR BAG JULEHYGGE?