JULEHYGGE ÅBNER JULESTUE I TIVOLI FRIHEDEN – Julehygge
ÅRETS MUST-HAVES AF JULEKALENDERE

JULEHYGGE ÅBNER JULESTUE I TIVOLI FRIHEDEN

Nu kan vi for alvor løfte sløret for, hvad det er vi har gået og arbejdet på i løbet af året i samarbejde med Tivoli Friheden: Vi åbner nemlig vores helt egen hyggelige julestue i forbindelse med Jul i Friheden 2018. Fra lørdag d. 17. november til og med søndag d. 30. december inviterer vi besøgende indenfor i varmen i Nissernes Postkontor, hvor der i julestuens autentiske rammer, er lagt op til hygge og traditionel julebrevskrivning.

HVAD ER NISSERNES POSTKONTOR?

Hos Nissernes Postkontor er hyggen og kreativiteten i højsædet! Pejsen er tændt, der er kaffe på kanden og rammerne er sat for, at DU kan komme i den helt rigtige julestemning. Vi har i samarbejde med Tivoli Friheden designet og produceret vores egne julekort, hvor du som besøgende kan være kreativ, ved at skrive og sende kærlige håndskrevne julekort til nær og fjern.

Julestuen er pyntet fint op med en nostalgisk og autentisk julestil, med fokus på den gode gamle jul. Varme røde farver, traditionel julepynt samt afslappende julemusik, der spiller non stop. Der vil desuden være mulighed for at opleve det fineste modeltog med to fine damplokomotiver, der trisser rundt i det hyggeligste sne-landskab. Vi vil vove den påstand, at det nærmest er umuligt ikke at blive nostalgisk, når man træder ind i Nissernes Postkontor.

Der vil selvfølgelig også være gaveregn hver evig eneste dag, og dermed chancer for at vinde gaver alle dage frem mod jul! Der vil være forskellige konkurrencer, som besøgende kan deltage i, og vi vinder ofte flere vindere i løbet af dagen.

ET KONCEPT I UDVIKLING

Det er ikke første gang, at vi samarbejder med Tivoli Friheden. Sidste år havde vi tilmed et kreativt julehygge hjørne med fokus på håndskrevne julebreve, hvor vi opfordrede besøgende i alle aldre om at komme forbi, tage del i hyggen og skrive et personligt brev til en de holder kær. Nissernes Postkontor er taget til det næste niveau, hvor vi i år har fået stablet et helstøbt koncept på benene med nostalgi og hygge, som omdrejningspunkt. Modsat de 4 dage vi sad derude sidste år, vil vi i år være tilgængelige alle åbningsweekender i november og december. Vi er derfor ikke et blot et mindre og hyggeligt indslag, men er derimod blevet decideret del af programmet for Jul i Friheden 2018, hvilket vi er utrolig spændte og begejstrede over!

  

 

ET MODSVAR PÅ MANGLENDE FORDYBELSE

Er der noget mere hyggeligt end at modtage et fysisk håndskreven brev? Det skulle da lige være at skrive et!

Brevskrivning er efterhånden en sjældenhed. Ligesåvel som fordybelse. Vi tager os ikke længere tiden til noget som helst længere; og da slet ikke håndskrevne julebreve. Og er det ikke ærgerligt? Det synes vi helt bestemt, at det er. Særligt fordi, at december måned, som oftes ender med at gå op i julegaveræs, eksamensstress og travlhed, hvor det i virkeligheden burde være helt omvendt. Den ideelle tanke ville jo være, at man i julelysenes rolige skær og ved julemusikkens lindrende melodier, ville føle julefreden over sig. Hvor skønt ville det ikke være at hygge sig med sine julegaveindkøb i et omfang der gjorde, at man havde overskud til at hjælpe andre mennesker, i stedet for at vrisse og skubbe til hinanden i farten.

Det er som om, at de fleste er så optaget af at få ‘overstået’ julen og alt hvad der følger, at de simpelthen glemmer processen og vejen dertil. Alle de hyggelige julemorgener, man kunne bruge på morgenboller, varm kakao og levende lys, bliver ikke udnyttet tilstrækkeligt. Bevares, det er da umenneskeligt at komme tidligt op i de kolde og mørke måneder, men det er jo netop hyggen, der gør det værd at stå en smule tidligere op. Det er jo netop hyggen, der skaber det manglende overskud og det er netop hyggen, der gør, at man kan tage sig tiden til at fordybe sig. Hvad end det er i en bog, et puslespil eller et håndskreven julekort; så spreder roen sig, og dernæst hyggen. Det nytter ikke, at man siger til sig selv “så, NU hygger vi”, for at kunne vinge det af på sin to-do-liste. Nej, det gælder om at tage sig tiden til oprigtigt at hygge sig. Det kræver ikke meget – det kræver bare at man tillader sig selv at slappe af i det man laver og giver sig selv tiden til at fordybe sig.

Så hvis du har lyst til at fordybe dig i et håndskreven brev i mens du nyder en kop varm kaffe med hyggelig julemusik i baggrunden, så kom på besøg i Nissernes Postkontor. Vi sørger for at skrue helt op for julehyggen og lade julestemningen sprede sig i hele julestuen, alt i mens du får muligheden for at koble af og skrive en hyggelig julehilsen eller to, til en du holder af.

 

NISSERNES POSTKONTOR – EN HYGGELIG JULESTUE

Udover et primært fokus på brevskrivning, er Nissernes Postkontor også varmen i kulden; lyset i mørket. Nissernes Postkontor er en hygge julestue, hvor besøgende kan få et afbræk fra forlystelserne og det høje tempo, og komme ned i gear i afslappende rammer. Som katalysator for ægte julestemning, vil der også være rig mulighed for at få indkøbt det sidste julepynt, den perfekte nissehue, til-og-fra kort samt Familiens Juledagbog. Julestuen byder nemlig på den hyggeligste lille shop, hvor man kan købe diverse kravlenisser og fine julekort.

Så har du lyst til at koble fra og sparke julen igang i hyggelige og stemningsfuldte omgivelser, så vil vi i højeste grad anbefale dig at tage et smut forbi Jul i Tivoli Friheden, og særligt en tur forbi Nissernes Postkontor. Det er svært ikke at lade sig fascinere af de mange julelys og vi anbefaler klart, at du bliver derude indtil mørket falder på.

Glæd dig til at få julelys i øjnene og gran i håret! Ses vi?

 

Knus og klejner,
Cathrine & Marie-Louise
Ho-ho-ho

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRETS MUST-HAVES AF JULEKALENDERE