Julen varer lige indtil påske – eller hvad? – Julehygge
"HVAD SKAL DER SKE MED JULEHYGGE EFTER JUL?"

Julen varer lige indtil påske – eller hvad?

skaermbillede-2017-12-30-kl-00-08-09

Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen, og julen varer lige indtil påske.. eller gør den?

Det synes vi helt bestemt, at den gør! Det kan være at der er nogen af jer derude der ligesom os, forholder sig retten til at julehygge helt indtil påske. Vi mener nemlig, at den forgangne jul varer lige indtil påske og, at påsken dermed markerer julens udgang. Men vi mener også, at påsken symboliserer nedtællingen til den kommenende jul. Så for os stopper længslen og glæden til julen aldrig. Enten mindes vi den forgangne jul eller også ser vi frem mod den kommende. Win-win. Simpelthen.

PÅ DET SENESTE HAR VI..

.. haft rigtig travlt, begge to. De sidste eksaminer og opgaver har fyldt en del her i tiden efter jul. Vi har nu begge påbegyndt et nyt og afsluttende semester, som kræver stillingstagen til både bachelor- og kandidatuddannelser. Vi befinder os derfor begge i en periode, hvor hyggen er tiltrængt og fremtidsmuligheder er i vækst! Vi har også brugt rigtig meget tid på at tænke over hvad der skal ske med vores hyggeligt juleunivers og vi har mange idéer. Så nu handler det om prioritere og planlægge, så vi kan sørge for at få stablet nogle hyggelige arrangementer, aktiviteter og konkurrencer på benene, sådan at I kan få den hyggeligste juletid når vi nærmer os december 2018!

HVAD SKAL DER SKE PÅ BLOGGEN NU?

Grundprincippet og hele formålet med vores blog er at skabe hyggelig julestemning rundt omkring i det danske ganske land. Alle er velkomne. Udover den store glæde, som vi har for julen, bygger vores motivation for vores juleunivers også på den skepsis, som vi oplever i forbindelse med juletiden. Det er en skam, at folk brokker sig og stresser over julen, både op til, under og efter juletiden. Det er netop disse juleskeptikere vi ønsker at omfavne og omvende.

Bloggen vil derfor igen i år være præget af vores kærlighed til den gode gamle jul, stærke juletraditioner, varme farver og dansk fedtet julemad. Som vi før har slået fast, så er vi gode til at fejre og nyde julen, men vi er stadig nybegyndere når det kommer til at “holde” jul. Herunder særligt at lave den fantastiske julemad. Så vores juleunivers vil igen i år have fokus, og endda mere end tidligere, på gode råd og opskrifter, og vi vil forsøge at lære fra os, så godt som vi nu kan. Vi opfordre derfor til, at I igen i år hellere end gerne må følge med og lade jer inspirere i dagene frem mod jul.

DRØMMEN GÅR I OPFYLDELSE

Julemanden er kommet tidligt i år, og vi kan slet ikke få armene ned – til maj skal vi nemlig på vores allerførste tur til Disneyland Paris og vi glæder os som to små børn (som vi jo i høj grad stadig føler, at vi er). Udover julen er Disney noget der har en helt særlig betydning for os, og som vi også forbinder med julen. Siden vi var helt små har vores far lovet os en tur til Disneyland og chancen for at opleve det eventyrlige univers i Paris. Årene gik og det viste sig at skulle være på det 22. år af vores liv, at drømmen gik i opfyldelse. Planlægningen er selvfølgelig i fuld gang i takt med at spændingen stiger og vi kan slet ikke vente med at fortælle jer mere. Er der nogle af jer der har været afsted før? Og hvordan var jeres oplevelse?

Kan I huske de her reklamer? De blev tit vist når man så Disney film på VHS bånd!

 


Kilde – video: Youtube

Derudover vil vi rigtig høre jer om der er noget særligt I kune tænke jer at læse mere om på bloggen? Noget I synes vi skal prøve eller undersøge? Besøge eller opleve? Så sig endelig til – vi elsker at høre fra jer.

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Møller Brandenborg

julehygge juleblog danskjul

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"HVAD SKAL DER SKE MED JULEHYGGE EFTER JUL?"