24. DECEMBER – PAKKEKALENDER – Julehygge
23. DECEMBER - PAKKEKALENDER

24. DECEMBER – PAKKEKALENDER

24

skaermbillede-2017-12-23-kl-00-14-25Kilde – foto: Tivolifriheden.dk // samarbejde

Sponsoreret indlæg.

SÅ blev det ENDELIG juleaften – glædelig d. 24. alle sammen! Vi kan i forvejen næsten ikke få armene ned over, at vi i aften kan fejre den længeventede juleaften, men hvad vi også er helt oppe at køre over er, hvad der gemmer sig bag dagens låge. Vi er i det ultimative gave humør i dag og er samtidig utrolig misundelig på den heldige vinder.

Bag dagens låge gemmer der sig nemlig: En oplevelsespakke med vennerne indeholdende: 4x entré billetter til en valgfri FED FREDAG, 4x drinks/ølbilletter og 4 spring til Skytower i Tivoli Friheden, Aarhus!

Vi er selv begge store tilhængere af Fed Fredag i Tivoli Friheden og vi forbinder det særligt med sol, sommer, fest og farver. Det er et koncept der i den grad opfordre til hygge i selvskab med gode venner i hyggelige omgivelser. Tivoli Friheden har endnu engang et fantastisk program i ærmet, der blandet andet byder på L.O.C, Christopher, Carpark North og Scarlet Pleasure. Fed Fredag er et sted, hvor man som venner kan tage en pause fra hverdagen, nyde den gode musik, oplevelsen og hinandens selskab. Helt klart et arrangement og oplevelse vi kan anbefale!

238270-860x484
Kilde – foto: Tivolifriheden.dk // samarbejde

Læs mere om programmet og arrangementet Fed Fredag her!

Adresse:
Skovbrynet 5, 8000 Århus C

Hvad der skal til for at du bliver den heldige vinder:

// Hop ind og LIKE vores facebook side JULEHYGGE og find opslaget om dagens låge

// LIKE opslaget og kommenter hvilke 3 venner du gerne vil dele denne fantastiske oplevelse med!

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

cropped-logostortt.jpg

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23. DECEMBER - PAKKEKALENDER