23. DECEMBER – PAKKEKALENDER – Julehygge
HYGGE-FJERNSYN I JULEN 2017!

23. DECEMBER – PAKKEKALENDER

23

Sponsoreret indlæg.

Glædelig 23. december og glædelig lille juleaften! Vi er nået til dagen før dagen og hold nu fast hvor vi glæder os til juleaften! Vi har som altid en skøn gave i ærmet til jer, hvilket i dag kommer fra gavmilde Skind og Uld, der igen i dag er i gavehumør.

Bag dagens låge gemmer der sig: 1 økologisk langhåret hvidt lammeskind
og 1 par norske uldsokker fra Skind og Uld

Skind og Uld har, som navnet indikere, netop forhandlet Skind og Uld i over 10 år og har fokus på varme og velvære. Der forhandles alt fra tæpper, plaider og puder til bluser og jakker i Uld. Skind og Uld har tilmed Danmarks største og bredeste udvalg af lammeskind, der forhandles mange forskellige steder i verden, og fra mange forskellige garverier. På deres hjemmeside findes der også gode råd til blandt andet vedligeholdelse, vask og børstning af lammeskind – hop ind og se deres store udvalg lige her.

Inde på deres hjemmeside har Skind og Uld to moduler “Bazar” og “Inspiration”, som man som kunde er velkommen til at benytte sig af. Modulet Bazar fungere som en kunde-til-kunde opslagstavle, hvor man har mulighed for at sælge ud af enten brugte- eller egne hjemmeproducerede uld og skind varer til andre kunder. Modulet Inspiration fungere som et forum hvor du, ved at uploade billeder og ved at vise andre hvordan du selv bruger und og lammeskindsprodukter m.m., kan inspirere andre.

Adresse: Borggade 3, 8000 Aarhus C

Åbningstider: 
Mandag: lukket
Tirsdag-fredag: 11.00-17.30
Lørdag: 11.00-15.00

For mere inspiration og information om Skind og Uld

Facebook & Hjemmeside & Instagram

skaermbillede-2017-12-17-kl-22-44-29

Hvad der skal til for at du bliver den heldige vinder:

// Hop ind og LIKE vores facebook side JULEHYGGE og find opslaget om dagens låge

// LIKE opslaget og smid et billede i kommentarfeltet om hvordan du julehygger derhjemme
og evt. hvor et lækkert lammeskind ville passe perfekt ind i din lejlighed

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg
cropped-logostortt.jpg

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYGGE-FJERNSYN I JULEN 2017!