18. DECEMBER – PAKKEKALENDER – Julehygge
17. DECEMBER - PAKKEKALENDER

18. DECEMBER – PAKKEKALENDER

18

Sponsoreret indlæg.

Vi har i dag en rigtig lækker gave bag dagens låge, der er perfekt for dig som elsker at hygge, og som hele to heldige vindere har chancen for at vinde! Julen er hyggens tid og man må derfor sørge for at have det rette “udstyr” på i de kolde tider. Bag dagens låge gemmer der sig netop det perfekte jule-kit:

Bag dagens låge gemmer der sig: Et par norske uldsokker + et par uld hjemmesko fra Skind og Uld

Jeg, Louise, og min kæreste er begge lykkelige ejere af hjemmeskoene og har et par hver som vi nyder at have på!

Skind og Uld har, som navnet indikere, netop forhandlet Skind og Uld i over 10 år og har fokus på varme og velvære. Der forhandles alt fra tæpper, plaider og puder til bluser og jakker i Uld. Skind og Uld har tilmed Danmarks største og bredeste udvalg af lammeskind, der forhandles mange forskellige steder i verden, og fra mange forskellige garverier. På deres hjemmeside findes der også gode råd til blandt andet vedligeholdelse, vask og børstning af lammeskind – hop ind og se deres store udvalg lige her.

Inde på deres hjemmeside har Skind og Uld to moduler “Bazar” og “Inspiration”, som man som kunde er velkommen til at benytte sig af. Modulet Bazar fungere som en kunde-til-kunde opslagstavle, hvor man har mulighed for at sælge ud af enten brugte- eller egne hjemmeproducerede uld og skind varer til andre kunder. Modulet Inspiration fungere som et forum hvor du, ved at uploade billeder og ved at vise andre hvordan du selv bruger und og lammeskindsprodukter m.m., kan inspirere andre.

Adresse: Borggade 3, 8000 Aarhus C

Åbningstider: 
Mandag: lukket
Tirsdag-fredag: 11.00-17.30
Lørdag: 11.00-15.00

Tip: Deadline er forresten d. 21. december kl. 17.30, hvis din bestilling skal nå frem inden jul!

For mere inspiration og information om Skind og Uld
Facebook & Hjemmeside & Instagramskaermbillede-2017-12-17-kl-22-44-29

Hvad der skal til for at du bliver den heldige vinder:

// Hop ind og LIKE vores facbook side JULEHYGGE og find opslaget om dagens låge

// LIKE opslaget og skriv en kommentar om hvilke af de to produkter du aller helst kunne tænke dig, og skriv den person du kender, som altid fryser og også kunne bruge et par af enten sokkerne eller hjemmeskoene

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17. DECEMBER - PAKKEKALENDER