17. DECEMBER – PAKKEKALENDER – Julehygge
16. DECEMBER - PAKKEKALENDER

17. DECEMBER – PAKKEKALENDER

17
Sponsoreret indlæg.

Glædelig 17. december og glædelig 3. søndag i advent alle sammen! I dag gemmer lågen på en gave, som vi har glædet os meget til at dele ud af! I dag ønsker vi særligt at hjælpe de af jer der måske føler sig en smule stresset her i julen, og føler at dagene syntes længere og at det hele bare er en smule kaotisk.

Bag dagens låge gemmer der sig: 1x lamabesøg for 2 personer og 1x “smagsprøve” på et stressforebyggende program fra Ebeltoft Lamaer

1x lamabesøg for to personer indeholder et besøg på gården samt samvær med dyrene i ca. en time. Her får du mulighed for at observere dyrene og komme tættere på dem. Her er det tilmed muligt at stille spørgsmål og lære interessant fakta om de smukke og rare dyr. Alt i alt et stille og roligt møde med de dejlige dyr. Et lille tip: det er godt at have fornuftigt fodtøj på!

1x smageprøve på et stressforebyggende program for 1 person varer omkring to timer, hvor du i samarbejde med Beate ser nærmere på forebyggelse af stress og stresshåndtering. Her vil der blive talt om stress og hvordan du oplever og håndterer den i hverdagen. Her bliver der tilbragt tid med dyrene, hvilket sørger for, at du slapper helt af og får “fødderne på jorden“ igen. Der vil blive forsøgt at søge årsagen til din stress og finder strategier til hvordan du kan reducere den.
img_0034 img_0042  img_0047 img_0048

Mød ejeren Beate Regnery. Beate flyttede med hendes mand og alle deres dyr fra Tyskland til Danmark i 2012, og har sammen bosat sig på en gård i Dråby ved Ebeltoft. Med gården følger 20 lamaer og 4 alpakaer, som hun har været fascineret af af siden 2004 og besluttede sig derfor dengang at leve og arbejde side om side med de smukke og intelligente dyr, og på den måde gjort det til hendes erhverv. Beate er ISAAT – certificeret specialist i dyre-assisteret pædagogik og terapi, og tilbyder i den forbindelse blandt andet vandreture, stressforebyggende besøg samt lamaterapi og meget mere. Læs mere om hvad Ebeltoft Lamaer tilbyder på deres hjemmeside.

img_0126img_0099

img_0052 img_0055 img_0069 img_0074 img_0107 img_0116 img_0122   lama-2

 

I forbindelse med juletiden har vi her en lille opfordring til alle i Ebeltoft omegn om at smide deres brugte juletræer ud på ejendommen, engang efter jul, i stedet for bare at smide dem ud. Det er nemlig et lækkert måltid for lamaer, som formår at spise hele molevitten! Gran, grene, træstub – alt! Adressen er: Dråby Strandvej 5, 8400 Ebeltoft.

lama-3
Kilde – foto: Ebeltoft lamaer samarbejde

 

Åbningstider 

Mandag  09.00 – 17.00
Tirsdag  09.00 – 17.00
Onsdag  09.00 – 17.00
Torsdag  08.00 – 12.00
Fredag – lørdag – Lukket
Søndag  10.00 – 16.00
(Fra November til og med februar er der lukket Søndag)

Hvad der skal til for at du bliver den heldige vinder:

// Hop ind og LIKE vores facebook side JULEHYGGE og find opslaget om dagens låge

// LIKE opslaget og skriv en kommentar om hvad du kunne tænke dig at prøve: 1x lamabesøg med en veninde eller 1x smagsprøve på et stressforebyggende program? Så finder vi 3 heldige vinder i alt

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16. DECEMBER - PAKKEKALENDER