16. DECEMBER – PAKKEKALENDER – Julehygge
15. DECEMBER - PAKKEKALENDER

16. DECEMBER – PAKKEKALENDER

16
Sponsoreret indlæg.

Vi har en kreativ og hyggelig gave gemt i sækken i dag! Vi gemmer nemlig på lækkerier fra det danske brand JULESTUND, som designer og forhandler bæredygtige og miljøvenlige juleprodukter, for at fremme fællesskabet og hylde traditionerne. Julestund sætter pris det enkelte liv og de dyrebare stunder med familie og venner, og har et grundlæggende ønske om at skabe og dyrke et fælles værdisæt, der bygger på medmenneskelighed, fællesskab, hygge og en tro på at selv de små ting gør en forskel.

Julestund tilbyder blandt andet unikke håndmalede julekort fremstillet af miljøvenligt genbrugspapir, hvor æstetikken i deres design særligt har fokus på et enkelt og nordisk udtryk, uden alt for mange nisser, samt anvendelse af bæredygtige materialer af høj kvalitet. Trods vores kærlighed til nisser og manglen på denne, er vi ganske begejstret over julestunds unikke produkter, da de i form af et simpelt dog et traditionelt udtryk, adskiller sig fra mange produkter inden for samme kategori. Er du tilmed gået hen og blevet småforelsket i de fine produkter, så læs med nedenfor, i forhold til din chance for at vinde følgende:

Bag dagens låge gemmer der sig: 1x krea/gavepapir pakke og 1x sampak samlehæfter med 3 hæfter fra Julestund

skaermbillede-2017-12-15-kl-18-46-01skaermbillede-2017-12-15-kl-18-49-24skaermbillede-2017-12-15-kl-18-53-40

Kilde – foto: Julestund.dk samarbejde

Bliv inspireret og se mere på deres Instagram profil @julestund

 skaermbillede-2017-12-13-kl-23-10-50

Hvad der skal til for at du bliver den heldige vinder:

// Hop ind og LIKE vores facbook side JULEHYGGE og find opslaget om dagens låge

// LIKE opslaget og skriv en kommentar om hvordan du er kreativ i juletiden

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

 

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15. DECEMBER - PAKKEKALENDER