15. DECEMBER – PAKKEKALENDER – Julehygge
14. DECEMBER - PAKKEKALENDER

15. DECEMBER – PAKKEKALENDER

15
Sponsoreret indlæg.

Det er i dag d. 15. december og vi nærmer os juleaften med hastige skridt! Vi har derfor endnu en skøn gave bag dagens låge, som vi håber vil skabe lidt varme og julestemning ind den heldige vinders travle hverdag. De kolde tider, kalder på varme drikke. Noget af det bedste her i juletiden er at gemme sig helt væk i dyner og tæpper, smække sin yndlingsserie på, og nyde en stor kop kakao (med ekstra flødeskum selvfølgelig). Men er du lige som os, ikke så priviligerede, at du kan ligge hjemme og hygge hele dagen og ofte er på farten, har vi her den fantastiske gave til dig, som du tilmed kan dele med dine venner.

Bag dagens låge gemmer der sig nemlig: 5x julelatte fra Baresso 

Baresso’s Jule Latte er ægte julestemning serveret i en kaffekop. Simpelthen. Den smager af brunkage og serveres med fløde og kardemomme på toppen. Så sidder du stadig sammen med studiegruppen og arbejder på de sidste eksamenopgaver inden juleferien, eller mangler du stadig at krydse nogle juleindkøb af din liste? Så hop ind forbi din nærmeste Baresso og nyd julen i flydende form.

Hvad der skal til for at du bliver den heldige vinder:

// Hop ind og LIKE vores facebook side JULEHYGGE og find opslaget om dagens låge

// LIKE opslaget og skriv en kommentar om hvilke 4 venner du kunne tænke dig,
at nyde en dejlig julelatte med

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14. DECEMBER - PAKKEKALENDER