14. DECEMBER – PAKKEKALENDER – Julehygge
TUREN GÅR TIL: JUL PÅ KRONBORG MED GÆSTEBLOGGER

14. DECEMBER – PAKKEKALENDER

14
Sponsoreret indlæg.

Det er i dag den 14. december og vi har endnu en skøn og super hyggelig gave på højkant! Julen er tiden hvor man mindes. Mindes de gamle dage, en mere simpel tid, hvor sneen syntes hvidere og juletræet grønnere. Man får julekort fra familien, åbner de gamle fotoalbum og mindes den forrige jul og julen før den. Men hvem var det nu der fik mandlen sidste år? Og hvornår var det nu, at der sidst var hvid jul? Hvem fik jeg den grimme sweater fra? Var det onkel Henning? Eller var det fra tante Ruth? Alle disse spørgsmål og undren, bliver med dagens gave meget nemmere at holde styr på!

Bag dagens låge gemmer der sig nemlig: 1 stk Familiens Juledagbog

Med Familiens Juledagbog får du nemlig mulighed for at mindes alt dette og alt hvad julen det forgangne år har budt på. Juledagbogen nedfælder din families minder fra 25 års juleaftner. Har din familie en top-hemmelig familieopskrift på risalamande eller den perfekte opskrift på den brune sovs? Videregiv netop dette til hele din familie, ved at nedskrive det i Familiens Juledagbog. Med Familiens Juledagbog kan familiens juletraditioner også deles med næste generation.


Vi er personligt selv meget begejstrede over idéen og hele konceptet omkring Familiens Juledagbog, da den indebærer alt det vi holder så meget af, her hos Julehygge: Hygge, traditioner og gode juleminder. Bogen er ideel for dig med små børn eller måske et lille julemirakel i maven. I en tid med glæde og godt humør er det vigtigt at hjælpe hvor man kan. Familiens Juledagbog støtter Julemærkefonden og er dermed med til at gøre en indsats for at støtte og hjælpe udsatte børn, som i deres hverdag er udfordret af enten mobning, ensomhed eller overvægt.

“Julen handler i vid udstrækning om glæden ved at give fremfor at modtage. Vi håber derfor, at vi med vores støtte kan være med til at løfte og understøtte disse børn og deres familier, så de kan gå en bedre hverdag og et bedre liv i møde” – Familiens Juledagbog

 

Hvad der skal til for at du bliver den heldige vinder:

// Hop ind og LIKE vores facebook side JULEHYGGE og find opslaget om dagens låge

// LIKE opslaget og kommenter hvem du skal dele julen med i år og evt. et sjovt juleminde I har sammen

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUREN GÅR TIL: JUL PÅ KRONBORG MED GÆSTEBLOGGER