7. DECEMBER – PAKKEKALENDER – Julehygge
6. DECEMBER - PAKKEKALENDER

7. DECEMBER – PAKKEKALENDER

7

Sponsoreret indlæg. 

Bag dagens låge gemmer der sig en gave, der i den grad opfordre til hygge og samvær! Gaven gemmer nemlig på 3 billetter til Aarhus Brætspilscafé for dig selv og 2 venner!  Aarhus Brætspilscafé er et sted hvor venner og bekendte kan komme og hygge sig, hvor hyldevis af forskellige brætspil står til rådighed. Der er en utrolig hyggelig og livlig atmosfære i Aarhus Brætsspilscafé, med skæve og forskellige borde, stole og sofaer, og tilmed en café med et mindre udvalg af øl, vin, sodavand, chips, popcorn og chokolade.

Vi lever i en tid hvor stort set al kommunikation foregår over skærmen, og det er derfor ekstra vigtigt, at finde tiden og overskuddet til at komme sine venner nær og lave noget socialt sammen. Det er blot en af grundene til hvorfor vi selv er store tilhængere af caféen, da den er med til at samle folk i en stresset hverdag og giver muligheden for at koble helt fra og bare hygge. Samtidigt er brætspil en rigtigt god måde at være sammen med gamle såvel som nye venner. Hver mandag kl. 19.00 er der tilmed et “Meet up”, hvor caféen invitere folk til at komme og spille med folk de ikke kender på forhånd.

Aarhus Brætspilscafé er et fantastisk koncept, der ligesom os, forsøger at værne om de gode gamle traditioner og komme hinanden mere ved. Kender I ikke til caféen, bør I helt sikkert gøre jer selv den tjeneste at give jeres

Bag dagens låge gemmer der sig: 3x billetter til Aarhus Brætspilscafe

logo1

Adresse: Vestergade 58A // tlf. 8111 9005

Åbningstider: 
Mandag-Torsdag: 14-23
Fredag-Lørdag: 12-01
Søndag: 12-22

 

Hvad der skal til for at du bliver den heldige vinder:

// Hop ind og LIKE vores facebook side JULEHYGGE

// Find opslaget om dagens låge

// LIKE opslaget og skriv en kommentar om hvilke 3 venner du
ønsker at dele en hyggelige aften med på Aarhus brætspilscafe

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6. DECEMBER - PAKKEKALENDER