5. DECEMBER – PAKKEKALENDER – Julehygge
4. DECEMBER - PAKKEKALENDER

5. DECEMBER – PAKKEKALENDER

5

Sponsoreret indlæg.

Elsker du også at hygge og er du nysgerrig efter ordets egentlige betydning? Så er dagens gave lige noget for dig! Det kommer nok ikke bag på nogen, at vi begge elsker hygge og gør meget i at praktisere det i dagligdagen. Men hvad er hygge for os? At hygge er for os en tilstand. En følelse af at være tilstede i nuet – enten i fællesskab med gode venner eller alene hjemme under dynen med en god bog i hånden eller en god film i tv’et. Man skal ikke anstrenge sig for at hygge, men skal bare være, og det er for os meget værdifuldt. Deler du samme mening om det at hygge sig, så kommer du til at elske hvad der gemmer sig bag dagens låge:

Bag dagens låge gemmer der sig nemlig “The little book of hygge” af Meik Wiking

Os danskere har en generel forståelse for hvad hygge er og mener ikke at det kan oversættes direkte, hverken grammatisk eller emotionelt. Hygge er noget vi danskere er rigtige gode til. Så gode, at det har gjort os og hyggen populære verden over, og begrebet hygge er nu indskrevet i den engelske ordbog. Her beskrives ordet som, “behageligt samvær, der skaber en følelse af tilfredshed og velbehag”, som ikke rammer helt ved siden af.

 “Could this be anymore hygge?”
– The little book of hygge

 Hvad der skal til for at du bliver den hyggelige vinder:

// HOP IND PÅ VORES FACEBOOK SIDE JULEHYGGE

// FIND OPSLAGET OM DAGENS LÅGE

// LIKE OPSLAGET OG SKRIV HVAD HYGGE ER FOR DIG

Du er mere end velkommen til at dele opslaget og på den måde hjælpe os med at sprede juleglæde!

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. DECEMBER - PAKKEKALENDER