1. DECEMBER – PAKKEKALENDER – Julehygge
PAKKEKALENDER: KREATIVE IDÉER TIL DIN ROOMIE ELLER DIN KÆRESTE

1. DECEMBER – PAKKEKALENDER

1

Sponsoreret indlæg.

GLÆDELIG 1. DECEMBER ALLE SAMMEN! JAAA, ENDELIG KOM DAGEN OG HVOR HAR VI DOG GLÆDET OS. VI ER SELVFØLGELIG I PAKKEHUMØR OG IDAG ÅBNER VI OP FOR DEN ALLER FØRSTE LÅGE I VORES VIRTUELLE PAKKEKALENDER, SOM KOMMER TIL AT KØRE ALLE DAGE FREM TIL JULEAFTEN. LÆS MED NEDENFOR OG SE HVAD DU KAN VINDE IDAG OG HVORDAN.

At pynte op til jul er simpelthen noget af det hyggeligste man kan foretage sig i juletiden, som virkelig hjælper til at komme i julehumør og til at sætte den helt rigtige stemning. Vi har i vores familie stærke traditioner når det kommer til at pynte juletræet, som traditionen tro sker på selve juleaftens dag. Det er husets samlingspunkt i juletiden og de gamle julekugler bringer minderne frem år efter år, og formår at gøre hver jul personlig og intim. Og hvad kunne være mere personligt end julekugler med dit eget og dine familiemedlemmers navne?

skaermbillede-2017-11-27-kl-19-42-08

skaermbillede-2017-11-27-kl-19-42-19

Kilde foto: JuleRosen.dk

Bag dagens låge gemmer der sig nemlig chancen for at vinde 6 personlige julekugler med navn og stjerner på fra JuleRosen

JuleRosen er en internet butik hvor du kan købe unikt og eksklusiv julepynt, som har et smukt gammeldags og nostalgisk design. Det unikke aspekt kommer til udtryk, da ingen af ornamenter er maskinfremstillet, men derimod er mundblæst og håndmalet med økologisk maling. JuleRosen tilbyder alt fra nisser, snemænd og engle til fugle, eventyr og H.C. Andersen inspireret julepynt. Vi kan varmt anbefale jer at tage et smut forbi deres hjemmeside, og deres facebook-side hvor de ofte ligger billeder op af deres fine produkter. Vi har glædet os mig til at sparke vores virtuelle pakkekalender i gang, og særligt at udlodde denne gave, da designet og dine fine produkter afspejler lige netop dét vi sætter pris på ved julen: de gode gammeldags og nostalgiske.

skaermbillede-2017-11-30-kl-23-02-12

Kilde foto: JuleRosen.dk

Hvad der skal til for at du bliver den heldige vinder:

// HOP IND PÅ VORES FACEBOOK SIDE JULEHYGGE // FIND OPSLAGET OM DAGENS LÅGE //
// LIKE OPSLAGET OG KOMMENTER HVILKE 5 FAMILIEMEDLEMMER/VENNER DU GERNE VIL
HAVE OP AT HÆNGE PÅ JULETRÆET // DEL OPSLAGET FOR AT ØGE DINE CHANCER

skaermbillede-2017-11-27-kl-20-03-03

Kilde foto: JuleRosen.dk

I kan finde meget mere inspiration og information på deres hjemmeside og facebook side
www.julerosen.dk // JuleRosen

Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg 

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAKKEKALENDER: KREATIVE IDÉER TIL DIN ROOMIE ELLER DIN KÆRESTE