FOODMAKER X JULEHYGGE – KOM OG HYG TIL JULEMADLAVNING – Julehygge
TUREN GÅR TIL: GRAM SLOT JULEMARKED

FOODMAKER X JULEHYGGE – KOM OG HYG TIL JULEMADLAVNING

 fm-logo-med-nissehue Tirsdag d. 28/11 får vi lov at være værter for “Vi leger med mad”, hvor vi inviterer til en aften i julehyggens tegn. “Vi leger med mad” er en åben madklub for alle unge i Aarhus mellem 16 og 28 år. Aftenens menu kommer til at stå på flæskesteg, hvide og brune kartofler, rødkål og brun sovs – alt godt fra det klassiske julebord. Der vil blive spillet julemusik og vi skal spille pakkeleg, så kom og få skudt julen igang og få fyldt maven! Nok er der fokus på madlavning, men bare rolig, det kræver ingen erfaring eller bestemt niveau – vi skal bare hygge os. 

julemad julehygge foodmaker

Det koster 35 kr., og der er 24 pladser på et hold, så skynd jer, da det fordeles efter først til mølle princippet. Du kan tilmelde dig og betale her: www.fof.dk/aarhus/Kursusoversigt/kunst-og-fritid/mad-og-vin/madlavning/food-maker-vi-leger-med-mad. Der er tilmeldingsfrist senest kl. 14.00 på dagen arrangementet afholdes. 

 

Vi glæder os rigtig meget – vi ses forhåbentlig!

Food Maker er støttet af Nordea-fonden

sdf

 


Knus og klejner,

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg

Julehygge

Ingen kommentarer endnu

Del endelig dine tanker omkring indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUREN GÅR TIL: GRAM SLOT JULEMARKED